Vilniaus pianinas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 | vištiena | |
2 | agurkų (vaisiniai) | |
4 | kiaušiniai | |
300 | pievagrybiai | |
šiek tiek | majonezas | |
šiek tiek | sūris | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | alyvuogių | |
šiek tiek | lašiša | |
šiek tiek | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos krūtinėlę išvirti, pasūdytame vandenyje, ataušinti, o tada smulkiai supjaustyti. Pievagrybius apkepti keptuvėje su trupučiu aliejaus. Agurkus sutarkuoti burokine tarka. Kiaušinius išvirti, ataušinti ir susmulkinti.
2.
Produktai paruošti. Pradedam sluoksniuoti:
1 sluoksnis - vištiena
2 sluoksnis - "Vilniaus" majonezo (Provansalis)
3 sluoksnis - pievagrybiai
4 sluoksnis - majonezas
5 sluoksnis - agurkai
6 sluoksnis - majonezas
7 sluoksnis - kiaušiniai
8 sluoksnis - majonezas
9 sluoksnis - sūris ,tarkuotas. Šiuo sluoksniu neužkloti viso paviršiaus ploto, palikit vietos klavišams).
1 sluoksnis - vištiena
2 sluoksnis - "Vilniaus" majonezo (Provansalis)
3 sluoksnis - pievagrybiai
4 sluoksnis - majonezas
5 sluoksnis - agurkai
6 sluoksnis - majonezas
7 sluoksnis - kiaušiniai
8 sluoksnis - majonezas
9 sluoksnis - sūris ,tarkuotas. Šiuo sluoksniu neužkloti viso paviršiaus ploto, palikit vietos klavišams).
3.
Pasitelkiam savo kruopštumą ir fantaziją. Iš sūrio ir alyvuogių padarome klavišus, o iš lašišos susukame rožytę.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grybų salotos su bulvėmis
- Bulvių mišrainė
- Aguročių salotos
- Salotos „Jūros troškinys“
- Kepti baklažanai
- Gaiviosios salotos
- Baravykų salotos su padažu
- Lengva mišrainė
- Vištienos salotos
- Burokėlių ir pupelių salotos
- Klasikinės graikiškos salotos
- Pavasario salotos
- Pastarnokų salotos su pomidorais
- Salotos su vaisiniu užpilu
- Galva
- Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
- Krevečių ir krabų lazdelių salotos
- Tailandietiškos ryžių salotos
- Ananasinė mišrainė
- Burokėlių ir kopūstų salotos
Vilniaus pianinas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena,
500 -
Agurkai, vaisiniai,
2 -
Kiaušiniai,
4 -
Pievagrybiai,
300 - Majonezas
- Sūris
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Alyvuogės
- Lašiša
- Sūris, fermentinis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę išvirti, pasūdytame vandenyje, ataušinti, o tada smulkiai supjaustyti. Pievagrybius apkepti keptuvėje su trupučiu aliejaus. Agurkus sutarkuoti burokine tarka. Kiaušinius išvirti, ataušinti ir susmulkinti.
Produktai paruošti. Pradedam sluoksniuoti:
1 sluoksnis - vištiena
2 sluoksnis - "Vilniaus" majonezo (Provansalis)
3 sluoksnis - pievagrybiai
4 sluoksnis - majonezas
5 sluoksnis - agurkai
6 sluoksnis - majonezas
7 sluoksnis - kiaušiniai
8 sluoksnis - majonezas
9 sluoksnis - sūris ,tarkuotas. Šiuo sluoksniu neužkloti viso paviršiaus ploto, palikit vietos klavišams).Pasitelkiam savo kruopštumą ir fantaziją. Iš sūrio ir alyvuogių padarome klavišus, o iš lašišos susukame rožytę.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...