
Vilniaus pianinas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 | vištiena | |
2 | agurkų (vaisiniai) | |
4 | kiaušiniai | |
300 | pievagrybiai | |
šiek tiek | majonezas | |
šiek tiek | sūris | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | alyvuogių | |
šiek tiek | lašiša | |
šiek tiek | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos krūtinėlę išvirti, pasūdytame vandenyje, ataušinti, o tada smulkiai supjaustyti. Pievagrybius apkepti keptuvėje su trupučiu aliejaus. Agurkus sutarkuoti burokine tarka. Kiaušinius išvirti, ataušinti ir susmulkinti.
2.
Produktai paruošti. Pradedam sluoksniuoti:
1 sluoksnis - vištiena
2 sluoksnis - "Vilniaus" majonezo (Provansalis)
3 sluoksnis - pievagrybiai
4 sluoksnis - majonezas
5 sluoksnis - agurkai
6 sluoksnis - majonezas
7 sluoksnis - kiaušiniai
8 sluoksnis - majonezas
9 sluoksnis - sūris ,tarkuotas. Šiuo sluoksniu neužkloti viso paviršiaus ploto, palikit vietos klavišams).
1 sluoksnis - vištiena
2 sluoksnis - "Vilniaus" majonezo (Provansalis)
3 sluoksnis - pievagrybiai
4 sluoksnis - majonezas
5 sluoksnis - agurkai
6 sluoksnis - majonezas
7 sluoksnis - kiaušiniai
8 sluoksnis - majonezas
9 sluoksnis - sūris ,tarkuotas. Šiuo sluoksniu neužkloti viso paviršiaus ploto, palikit vietos klavišams).
3.
Pasitelkiam savo kruopštumą ir fantaziją. Iš sūrio ir alyvuogių padarome klavišus, o iš lašišos susukame rožytę.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonikių salotos su daržovėmis
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Vinigretas
-
Gaiviosios salotos
-
Žalioji mišrainė
-
Sūrio salotos su garstyčiomis
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Vaisių ir riešutų mišrainė
-
Grybų mišrainė
-
Šventiškos salotos su argulomis
-
Vilniaus pianinas
-
PAVASARIO salotos
-
Salotos su liežuviu
-
Margaritos raugintų kopūstų salotos
-
Paturbinta baltai marga mišrainė
-
Fetos sūrio ir daržovių salotos
-
Salotos su mėsa
-
Bulvių mišrainė su fermentiniu sūriu
-
Gaivios daržovių salotos
-
Raudongūžių kopūstų salotos
Vilniaus pianinas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena,
500 -
Agurkai, vaisiniai,
2 -
Kiaušiniai,
4 -
Pievagrybiai,
300 - Majonezas
- Sūris
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Alyvuogės
- Lašiša
- Sūris, fermentinis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę išvirti, pasūdytame vandenyje, ataušinti, o tada smulkiai supjaustyti. Pievagrybius apkepti keptuvėje su trupučiu aliejaus. Agurkus sutarkuoti burokine tarka. Kiaušinius išvirti, ataušinti ir susmulkinti.
Produktai paruošti. Pradedam sluoksniuoti:
1 sluoksnis - vištiena
2 sluoksnis - "Vilniaus" majonezo (Provansalis)
3 sluoksnis - pievagrybiai
4 sluoksnis - majonezas
5 sluoksnis - agurkai
6 sluoksnis - majonezas
7 sluoksnis - kiaušiniai
8 sluoksnis - majonezas
9 sluoksnis - sūris ,tarkuotas. Šiuo sluoksniu neužkloti viso paviršiaus ploto, palikit vietos klavišams).Pasitelkiam savo kruopštumą ir fantaziją. Iš sūrio ir alyvuogių padarome klavišus, o iš lašišos susukame rožytę.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...