500 | vištiena | |
2 | agurkų (vaisiniai) | |
4 | kiaušiniai | |
300 | pievagrybiai | |
šiek tiek | majonezas | |
šiek tiek | sūris | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | alyvuogių | |
šiek tiek | lašiša | |
šiek tiek | sūris (fermentinis) |
1 sluoksnis - vištiena
2 sluoksnis - "Vilniaus" majonezo (Provansalis)
3 sluoksnis - pievagrybiai
4 sluoksnis - majonezas
5 sluoksnis - agurkai
6 sluoksnis - majonezas
7 sluoksnis - kiaušiniai
8 sluoksnis - majonezas
9 sluoksnis - sūris ,tarkuotas. Šiuo sluoksniu neužkloti viso paviršiaus ploto, palikit vietos klavišams).
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptuvėje kepti baravykai
- Gaivios salotos su vištiena
- Pikantiška burokėlių mišrainė
- Krevečių salotos su padažu
- Bulvinė mišrainė
- Gaivi silkės mišrainė
- Kaliaropių salotos
- Bulvių salotos su lašiša
- Sveikuolių salotos
- Klasikinės graikiškos salotos
- Ananasinė mišrainė
- Obuolių ir kopūstų salotos
- Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
- Sodo salotos
- Salotos ananase
- Skanios paukštienos ir ananasų salotos
- Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
- Moliūgo salotos
- Silkė pataluose su granato sėklomis
- Silkės salotos
Vilniaus pianinas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena,
500 -
Agurkai, vaisiniai,
2 -
Kiaušiniai,
4 -
Pievagrybiai,
300 - Majonezas
- Sūris
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Alyvuogės
- Lašiša
- Sūris, fermentinis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos krūtinėlę išvirti, pasūdytame vandenyje, ataušinti, o tada smulkiai supjaustyti. Pievagrybius apkepti keptuvėje su trupučiu aliejaus. Agurkus sutarkuoti burokine tarka. Kiaušinius išvirti, ataušinti ir susmulkinti.
Produktai paruošti. Pradedam sluoksniuoti:
1 sluoksnis - vištiena
2 sluoksnis - "Vilniaus" majonezo (Provansalis)
3 sluoksnis - pievagrybiai
4 sluoksnis - majonezas
5 sluoksnis - agurkai
6 sluoksnis - majonezas
7 sluoksnis - kiaušiniai
8 sluoksnis - majonezas
9 sluoksnis - sūris ,tarkuotas. Šiuo sluoksniu neužkloti viso paviršiaus ploto, palikit vietos klavišams).Pasitelkiam savo kruopštumą ir fantaziją. Iš sūrio ir alyvuogių padarome klavišus, o iš lašišos susukame rožytę.
Skanaus!