
Salotos su marinuotais pievagrybiais ir majonezu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | vištiena (virta) |
150 gramų | kumpis |
150 | sūris (kietasis) |
3 gramai | kiaušiniai (virti) |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
šiek tiek | majonezas (VILNIUS) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną, kumpį, svogūnus, smulkiai supjaustyti. Išvirtas ir ataušintas bulves bei kiaušinius supjaustyti kubeliais. Išmaišyti su majonezu "Vilnius" ir sudėti į sallotinę.
2.
Išvirtas ir ataušintas bulves bei kiaušinius supjaustyti kubeliais.
3.
Ant viršaus sudėti sluoksnį, tarkuoto kietojo sūrio, supjaustytus svogūno laiškus ir graiai išdėlioti marinuotus pievagrybius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų salotos su parmezanu
-
Vėžių uodegėlių salotos
-
Mišrainė „Sotumėlis“
-
Obuolių salotos su razinomis
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Bulvių salotos su vištiena
-
Spalvingos salotos su jautiena
-
Krabų mišrainė su kumpiu
-
Aštrios salotos su skrudintu batonu
-
Salotos su grūdėta varške
-
Salotos iš ridikėlių
-
Azijietiškos salotos su antienos filė
-
Žalioji mišrainė
-
Salotos su keptu ožkos sūriu ir pikantiškais obuoliais
-
Gaivios vasaros salotos
-
Krevečių salotos su vyšniomis
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Makaronų mišraine su majonezu
-
Graikiškos salotos (tikros)
-
Aguročių salotos
Salotos su marinuotais pievagrybiais ir majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, virta,
200 gramų -
Kumpis,
150 gramų -
Sūris, kietasis,
150 -
Kiaušiniai, virti,
3 gramai -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis - Majonezas, VILNIUS
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną, kumpį, svogūnus, smulkiai supjaustyti. Išvirtas ir ataušintas bulves bei kiaušinius supjaustyti kubeliais. Išmaišyti su majonezu "Vilnius" ir sudėti į sallotinę.
Išvirtas ir ataušintas bulves bei kiaušinius supjaustyti kubeliais.
Ant viršaus sudėti sluoksnį, tarkuoto kietojo sūrio, supjaustytus svogūno laiškus ir graiai išdėlioti marinuotus pievagrybius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...