
Salotos su marinuotais pievagrybiais ir majonezu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | vištiena (virta) |
150 gramų | kumpis |
150 | sūris (kietasis) |
3 gramai | kiaušiniai (virti) |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
šiek tiek | majonezas (VILNIUS) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną, kumpį, svogūnus, smulkiai supjaustyti. Išvirtas ir ataušintas bulves bei kiaušinius supjaustyti kubeliais. Išmaišyti su majonezu "Vilnius" ir sudėti į sallotinę.
2.
Išvirtas ir ataušintas bulves bei kiaušinius supjaustyti kubeliais.
3.
Ant viršaus sudėti sluoksnį, tarkuoto kietojo sūrio, supjaustytus svogūno laiškus ir graiai išdėlioti marinuotus pievagrybius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avokadų salsa
-
Iškylos salotos su morkomis
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Petražolių ir parmezano sūrio salotos
-
Daržovių mišrainė
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
-
Karštos rūgštynių salotos su svogūnais ir kiaušiniais
-
Krevečių salotos
-
Silkė su troškintomis morkomis
-
Burokėlių ir paprikų mišrainė
-
Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
-
Ryžių mišrainė su krabais
-
Grilyje keptos daržovės
-
Salotos "Atgaiva"
-
Ryžiai su pievagrybiais
-
Mėsos mišrainė
-
Makaronų mišraine su majonezu
-
Brokolių salotos
-
Salotos su vištiena
-
Mišrainė su lašiša ir majonezu
Salotos su marinuotais pievagrybiais ir majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, virta,
200 gramų -
Kumpis,
150 gramų -
Sūris, kietasis,
150 -
Kiaušiniai, virti,
3 gramai -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis - Majonezas, VILNIUS
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną, kumpį, svogūnus, smulkiai supjaustyti. Išvirtas ir ataušintas bulves bei kiaušinius supjaustyti kubeliais. Išmaišyti su majonezu "Vilnius" ir sudėti į sallotinę.
Išvirtas ir ataušintas bulves bei kiaušinius supjaustyti kubeliais.
Ant viršaus sudėti sluoksnį, tarkuoto kietojo sūrio, supjaustytus svogūno laiškus ir graiai išdėlioti marinuotus pievagrybius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...