Salotos su marinuotais pievagrybiais ir majonezu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 200 gramų | vištiena (virta) |
| 150 gramų | kumpis |
| 150 | sūris (kietasis) |
| 3 gramai | kiaušiniai (virti) |
| 1 pundelis | svogūnų laiškai |
| šiek tiek | majonezas (VILNIUS) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną, kumpį, svogūnus, smulkiai supjaustyti. Išvirtas ir ataušintas bulves bei kiaušinius supjaustyti kubeliais. Išmaišyti su majonezu "Vilnius" ir sudėti į sallotinę.
2.
Išvirtas ir ataušintas bulves bei kiaušinius supjaustyti kubeliais.
3.
Ant viršaus sudėti sluoksnį, tarkuoto kietojo sūrio, supjaustytus svogūno laiškus ir graiai išdėlioti marinuotus pievagrybius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivios salotos
-
Salotos su apelsinu
-
Cikorijos salotos su svogūnais
-
Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
-
Sveikos salotos
-
Vištienos salotos
-
Cezario salotos
-
Avokadas su varške
-
Mišrainė "Naujametinis burbulas" su jautiena
-
Skaniosios raugintų kopūstų salotos
-
Šviežių burokėlių salotos
-
Karštos bulvių salotos
-
Silkė su džiovintom slyvom ir graikiškais riešutais
-
Kopūstų su majonezu salotos
-
Kalėdinės salotos su sūdyta-parūkyta antienos file ir kuskusu
-
Morkų salotos
-
Brokolių salotos su vištiena
-
Šparaginių pupelių salotos
-
Avokadų salotos
-
Salotos su vištiena
Salotos su marinuotais pievagrybiais ir majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, virta,
200 gramų -
Kumpis,
150 gramų -
Sūris, kietasis,
150 -
Kiaušiniai, virti,
3 gramai -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis - Majonezas, VILNIUS
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną, kumpį, svogūnus, smulkiai supjaustyti. Išvirtas ir ataušintas bulves bei kiaušinius supjaustyti kubeliais. Išmaišyti su majonezu "Vilnius" ir sudėti į sallotinę.
Išvirtas ir ataušintas bulves bei kiaušinius supjaustyti kubeliais.
Ant viršaus sudėti sluoksnį, tarkuoto kietojo sūrio, supjaustytus svogūno laiškus ir graiai išdėlioti marinuotus pievagrybius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
