Trijų rūšių ridikėlių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | ridikėliai (geltonieji) |
| 100 gramų | ridikėliai (geltonieji) |
| 100 gramų | ridikėliai (geltonieji) |
| 100 gramų | svogūnai (laiškai) |
| šiek tiek | salotos |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | jogurtas (natūralus arba jogurtinė grietinė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Ridikėlius supjaustome nedideliais gabaliukais, laiškus ir svogūnus susmulkiname. Viską sudedame į gilų dubenį, užpilame jogurtine grietine (taip pat labai tinka ir rapsų ar kitoks aliejus), pagardiname druska ir krapais, bei gerai išmaišome. Patiekiame uždėję ridikėliu salotas ant kelių salotų lapų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtų pupų mišrainė
-
Kalmarų salotos
-
Tuno ir daržovių salotos
-
Burokėliai su spanguolėmis
-
Mišrainė su vištiena, avokadais ir salierais
-
Salotos su vištiena
-
Salotos "Kačiukai"
-
Salotos su pievagrybiais
-
Paprastos, bet skanios salotos
-
Baravykų salotos su padažu
-
Morkų salotos vaikučiams
-
Grybų mišrainė su žirneliais
-
Sluoksniuota vištienos mišrainė
-
Burokėlių salotos su feta sūriu
-
Salotos su obuoliais
-
Žirnelių salotos su dešra
-
Mišrainė „Grybukų laukelis“
-
Grybų salotos su rūkytu kumpiu
-
Šilta mišrainė
-
Margosios salotos
Trijų rūšių ridikėlių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ridikėliai, geltonieji,
100 gramų -
Ridikėliai, geltonieji,
100 gramų -
Ridikėliai, geltonieji,
100 gramų -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų - Salotos
- Krapai
- Druska
- Jogurtas, natūralus arba jogurtinė grietinė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ridikėlius supjaustome nedideliais gabaliukais, laiškus ir svogūnus susmulkiname. Viską sudedame į gilų dubenį, užpilame jogurtine grietine (taip pat labai tinka ir rapsų ar kitoks aliejus), pagardiname druska ir krapais, bei gerai išmaišome. Patiekiame uždėję ridikėliu salotas ant kelių salotų lapų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
