
Trijų rūšių ridikėlių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | ridikėliai (geltonieji) |
100 gramų | ridikėliai (geltonieji) |
100 gramų | ridikėliai (geltonieji) |
100 gramų | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | salotos |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | jogurtas (natūralus arba jogurtinė grietinė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Ridikėlius supjaustome nedideliais gabaliukais, laiškus ir svogūnus susmulkiname. Viską sudedame į gilų dubenį, užpilame jogurtine grietine (taip pat labai tinka ir rapsų ar kitoks aliejus), pagardiname druska ir krapais, bei gerai išmaišome. Patiekiame uždėję ridikėliu salotas ant kelių salotų lapų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Močiutės burokėlių salotos
-
Ridiko salotos su grietine
-
Šviežių grybų salotos
-
Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
-
Grybai salotų padaže
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
-
Gaivios arbūzo salotos
-
Sidabražolės
-
Margaritos burokėlių salotos
-
Jautienos salotos
-
Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
-
Gaivios salotos
-
Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
-
Jūros kopūstai su džiovintais grybais
-
Šviežių kopūstų salotos su morkomis
-
Mišrainė "Gulbių ežeras"
-
Šviežių kopūstų salotos
-
Rusiškos salotos
-
Salotos su liežuviu
-
Gaivios salotos
Trijų rūšių ridikėlių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ridikėliai, geltonieji,
100 gramų -
Ridikėliai, geltonieji,
100 gramų -
Ridikėliai, geltonieji,
100 gramų -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų - Salotos
- Krapai
- Druska
- Jogurtas, natūralus arba jogurtinė grietinė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ridikėlius supjaustome nedideliais gabaliukais, laiškus ir svogūnus susmulkiname. Viską sudedame į gilų dubenį, užpilame jogurtine grietine (taip pat labai tinka ir rapsų ar kitoks aliejus), pagardiname druska ir krapais, bei gerai išmaišome. Patiekiame uždėję ridikėliu salotas ant kelių salotų lapų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...