Trijų rūšių ridikėlių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | ridikėliai (geltonieji) |
| 100 gramų | ridikėliai (geltonieji) |
| 100 gramų | ridikėliai (geltonieji) |
| 100 gramų | svogūnai (laiškai) |
| šiek tiek | salotos |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | jogurtas (natūralus arba jogurtinė grietinė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Ridikėlius supjaustome nedideliais gabaliukais, laiškus ir svogūnus susmulkiname. Viską sudedame į gilų dubenį, užpilame jogurtine grietine (taip pat labai tinka ir rapsų ar kitoks aliejus), pagardiname druska ir krapais, bei gerai išmaišome. Patiekiame uždėję ridikėliu salotas ant kelių salotų lapų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Fantastiškos salotos
-
Aštrios morkų salotos
-
Mango ir kopūsto salotos „Prieš miegą“
-
Silkė su daržovėmis
-
Bulvių mišrainė
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Salotos su tunu
-
Arvydo salierų šaknų salotos
-
Salotos "Kačiukai"
-
Gardžiai - greitos salotos
-
Šiltos daržovių salotos
-
Pavasarinės salotos
-
Silkė su džiovintom slyvom ir graikiškais riešutais
-
Burokėlių ir žirnelių salotos
-
Pekino kopūstų salotos - tradiciškai
-
Salotos su keptais pankoliais
-
Vilniaus pianinas
-
Salotos su perlinėmis kruopomis
-
Burokėlių salotos su porais
-
Ryžių mišrainė
Trijų rūšių ridikėlių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ridikėliai, geltonieji,
100 gramų -
Ridikėliai, geltonieji,
100 gramų -
Ridikėliai, geltonieji,
100 gramų -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų - Salotos
- Krapai
- Druska
- Jogurtas, natūralus arba jogurtinė grietinė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ridikėlius supjaustome nedideliais gabaliukais, laiškus ir svogūnus susmulkiname. Viską sudedame į gilų dubenį, užpilame jogurtine grietine (taip pat labai tinka ir rapsų ar kitoks aliejus), pagardiname druska ir krapais, bei gerai išmaišome. Patiekiame uždėję ridikėliu salotas ant kelių salotų lapų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
