
Trijų rūšių ridikėlių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | ridikėliai (geltonieji) |
100 gramų | ridikėliai (geltonieji) |
100 gramų | ridikėliai (geltonieji) |
100 gramų | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | salotos |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | jogurtas (natūralus arba jogurtinė grietinė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Ridikėlius supjaustome nedideliais gabaliukais, laiškus ir svogūnus susmulkiname. Viską sudedame į gilų dubenį, užpilame jogurtine grietine (taip pat labai tinka ir rapsų ar kitoks aliejus), pagardiname druska ir krapais, bei gerai išmaišome. Patiekiame uždėję ridikėliu salotas ant kelių salotų lapų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių salotos
-
Silkė su daržovėmis
-
Vištienos mišrainė
-
Vištienos salotos su vynuogėmis
-
Iškylos salotos graikiškai
-
Krabų salotos
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Lašiša pataluose
-
Daržovių ir vaisių salotos
-
Mišrainė „Sotumėlis“
-
Dietinės salotos
-
Morkų salotos vaikučiams
-
Mišrainė "Meilė"
-
Prahos salotos
-
Salotos su tunu
-
Ryškiaspalvės salotos
-
Tuno salotos su sūriu, morkomis ir majonezu
-
Pekino kopūstų salotos su laiškiniais česnakais
-
Čekiškos salotos
-
Salotos su jautiena
Trijų rūšių ridikėlių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ridikėliai, geltonieji,
100 gramų -
Ridikėliai, geltonieji,
100 gramų -
Ridikėliai, geltonieji,
100 gramų -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų - Salotos
- Krapai
- Druska
- Jogurtas, natūralus arba jogurtinė grietinė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ridikėlius supjaustome nedideliais gabaliukais, laiškus ir svogūnus susmulkiname. Viską sudedame į gilų dubenį, užpilame jogurtine grietine (taip pat labai tinka ir rapsų ar kitoks aliejus), pagardiname druska ir krapais, bei gerai išmaišome. Patiekiame uždėję ridikėliu salotas ant kelių salotų lapų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...