Menkių filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustę gabalėliais apie 7 minutes pavirinkite pasūdytame vandenyje. Išgriebę gerai nuvarvinkite ir palikite, kad atvėstų.
Avokadą perpjaukite pusiau, kaulą išimkite ir nulupę žievę supjaustykite skiltelėmis. Apšlakstykite citrinų sultimis ir atsargiai sumaišykite su žuvimi. Prieskonines žoleles susmulkinkite.
Prikaistuvyje užvirinkite grietinėlę.
Suberkite tarkuotą parmezano sūrį ir maišydami kaitinkite ant silpnos ugnies, kol masė sutirštės. Suberkite smulkintus krapus ir petražoles, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais. Apliekite salotas.
Tiekdami puoškite krapų ir petržolių šakelėmis.

Salotos su menkėmis ir avokadais
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
50 gramų | parmezano sūris (tarkuotas) |
šiek tiek | petražolės (šviežios) |
1 vienetas | avokadų |
0.5 vieneto | citrinos |
150 mililitrų | grietinėlės, 35% (30% riebumo) |
300 gramų | menkės (filė) |
šiek tiek | krapai (švieži) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žaliai geltonos salotos
-
Obuolių ir kopūstų salotos
-
Krabų salotos
-
Burokėlių salotos
-
Gysločių lapų salotos
-
Ridikėlių, apelsino ir pomidoro salotos
-
Salotos su sūrio lazdelėmis
-
Veršienos su granatais salotos
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
-
Salotos "Atgaiva"
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
-
Sveikuolių salotos
-
Raugintų kopūstų salotos
-
Vaisių salotos
-
Ryškioji mišrainė
-
Grūdėtos varškės salotos
-
Australiškos obuolių salotos
-
Gaivios salotos
-
Rabarbarų salotos su agurkais
-
Gaivios vasaros salotos
Salotos su menkėmis ir avokadais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Parmezano sūris, tarkuotas,
50 gramų - Petražolės, šviežios
-
Avokadai,
1 vienetas -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Grietinėlė, 35%, 30% riebumo,
150 mililitrų -
Menkės, filė,
300 gramų - Krapai, švieži
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Menkių filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustę gabalėliais apie 7 minutes pavirinkite pasūdytame vandenyje. Išgriebę gerai nuvarvinkite ir palikite, kad atvėstų.
Avokadą perpjaukite pusiau, kaulą išimkite ir nulupę žievę supjaustykite skiltelėmis. Apšlakstykite citrinų sultimis ir atsargiai sumaišykite su žuvimi. Prieskonines žoleles susmulkinkite.
Prikaistuvyje užvirinkite grietinėlę.
Suberkite tarkuotą parmezano sūrį ir maišydami kaitinkite ant silpnos ugnies, kol masė sutirštės. Suberkite smulkintus krapus ir petražoles, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais. Apliekite salotas.
Tiekdami puoškite krapų ir petržolių šakelėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...