0.5 stiklinės | alyvuogių aliejaus |
100 gramų | vynuogės (žaliosios, besėklės) |
100 gramų | vynuogės (žaliosios, besėklės) |
3 vienetai | paprika (saldžioji) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
Tiekdami puoškite šviežių žalumynų šakelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krevečių ir ananasų salotos
- Cukinijų salotos su parmezanu
- Skaniosios cukinijų salotos
- Korėjietiškos morkos
- Agurkų salotos
- Ispaniškos pomidorų salotos
- Špinatų ir Mocarela sūrio salotos
- Baltagūžių kopūstų salotos
- Obuolio ir moliūgo salotos
- Daržovių salotos
- Australiškos obuolių salotos
- Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
- Iškylos salotos su krevetėmis
- Gelteklių salotos
- Pavasario salotos
- Lengva mišrainė
- Gaivios ridikėlių salotos
- Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
- Salotos „Drakono akis“
- Ypatingosios kiaušinių salotos
Saldžiųjų paprikų salotos
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
0.5 stiklinės -
Vynuogės, žaliosios, besėklės,
100 gramų -
Vynuogės, žaliosios, besėklės,
100 gramų -
Paprika, saldžioji,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paprikas nuplaukite, nusausinkite, nupjaukite viršūnėles ir išskobę sėklalizdžius supjaustykite plonais žiedeliais. Užpilkite keptuvėje įkaitintu aliejumi ir palikite valandą pastovėti. Abiejų rūšių vynuoges nuplaukite, nusausinkite, nuskabykite nuo kotelių. Raudonąsias vynuoges perpjaukite pusiau ir iškrapštykite kauliukus. Paprikas išgriebkite iš aliejaus, gerai nuvarvinkite ir sudėkite į salotinę. Suberkite vynuoges, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir atsargiai sumaišykite.
Tiekdami puoškite šviežių žalumynų šakelėmis.