Paprikas nuplaukite, nusausinkite, nupjaukite viršūnėles ir išskobę sėklalizdžius supjaustykite plonais žiedeliais. Užpilkite keptuvėje įkaitintu aliejumi ir palikite valandą pastovėti. Abiejų rūšių vynuoges nuplaukite, nusausinkite, nuskabykite nuo kotelių. Raudonąsias vynuoges perpjaukite pusiau ir iškrapštykite kauliukus. Paprikas išgriebkite iš aliejaus, gerai nuvarvinkite ir sudėkite į salotinę. Suberkite vynuoges, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir atsargiai sumaišykite.
Tiekdami puoškite šviežių žalumynų šakelėmis.
Saldžiųjų paprikų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 0.5 stiklinės | alyvuogių aliejaus |
| 100 gramų | vynuogės (žaliosios, besėklės) |
| 100 gramų | vynuogės (žaliosios, besėklės) |
| 3 vienetai | paprika (saldžioji) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pagerintos graikiškos salotos
-
Saldžios morkos
-
Gaivios salotos
-
Olgos salotos
-
Salotos su vaisiniu užpilu
-
Gaivios šviežių kopūstų ir obuolių salotos
-
Fetos sūrio ir daržovių salotos
-
Sidabražolės
-
Gaivios ridikėlių salotos
-
Ryškiaspalvės salotos
-
Vasariškos salotos
-
Lauko salotos
-
Vištienos salotos su kriaušėmis
-
Sicilietiškos salotos
-
Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
-
Gelteklių salotos
-
Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
-
Paprastos makaronų salotos
-
Vegetariškos salotos
-
Ankštinių pipirų salotos
Saldžiųjų paprikų salotos
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
0.5 stiklinės -
Vynuogės, žaliosios, besėklės,
100 gramų -
Vynuogės, žaliosios, besėklės,
100 gramų -
Paprika, saldžioji,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paprikas nuplaukite, nusausinkite, nupjaukite viršūnėles ir išskobę sėklalizdžius supjaustykite plonais žiedeliais. Užpilkite keptuvėje įkaitintu aliejumi ir palikite valandą pastovėti. Abiejų rūšių vynuoges nuplaukite, nusausinkite, nuskabykite nuo kotelių. Raudonąsias vynuoges perpjaukite pusiau ir iškrapštykite kauliukus. Paprikas išgriebkite iš aliejaus, gerai nuvarvinkite ir sudėkite į salotinę. Suberkite vynuoges, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir atsargiai sumaišykite.
Tiekdami puoškite šviežių žalumynų šakelėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
