Paprikas nuplaukite, nusausinkite, nupjaukite viršūnėles ir išskobę sėklalizdžius supjaustykite plonais žiedeliais. Užpilkite keptuvėje įkaitintu aliejumi ir palikite valandą pastovėti. Abiejų rūšių vynuoges nuplaukite, nusausinkite, nuskabykite nuo kotelių. Raudonąsias vynuoges perpjaukite pusiau ir iškrapštykite kauliukus. Paprikas išgriebkite iš aliejaus, gerai nuvarvinkite ir sudėkite į salotinę. Suberkite vynuoges, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir atsargiai sumaišykite.
Tiekdami puoškite šviežių žalumynų šakelėmis.

Saldžiųjų paprikų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės | alyvuogių aliejaus |
100 gramų | vynuogės (žaliosios, besėklės) |
100 gramų | vynuogės (žaliosios, besėklės) |
3 vienetai | paprika (saldžioji) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivus salotas su sūriu
-
Salotos "Vitaminų pliūpsnis"
-
Gaivios cukinijų - agurkų salotos
-
Daržovių salotos su skrebučiais
-
Lauko salotos
-
Grūdėtos varškės salotos
-
Burokėliai su citrina
-
Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
-
Morkų salotos vaikučiams
-
Daniškos salotos
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
-
Žaliai geltonos salotos
-
Pekino salotos su tunu
-
Salotos drebučiuose
-
Salotos su obuoliais
-
Ridikėlių, apelsino ir pomidoro salotos
-
Valentino salotos
-
Cezario salotos
-
Salotos
-
Avokadų salotos su kiaušiniais
Saldžiųjų paprikų salotos
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
0.5 stiklinės -
Vynuogės, žaliosios, besėklės,
100 gramų -
Vynuogės, žaliosios, besėklės,
100 gramų -
Paprika, saldžioji,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paprikas nuplaukite, nusausinkite, nupjaukite viršūnėles ir išskobę sėklalizdžius supjaustykite plonais žiedeliais. Užpilkite keptuvėje įkaitintu aliejumi ir palikite valandą pastovėti. Abiejų rūšių vynuoges nuplaukite, nusausinkite, nuskabykite nuo kotelių. Raudonąsias vynuoges perpjaukite pusiau ir iškrapštykite kauliukus. Paprikas išgriebkite iš aliejaus, gerai nuvarvinkite ir sudėkite į salotinę. Suberkite vynuoges, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir atsargiai sumaišykite.
Tiekdami puoškite šviežių žalumynų šakelėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...