Paprikas nuplaukite, nusausinkite, nupjaukite viršūnėles ir išskobę sėklalizdžius supjaustykite plonais žiedeliais. Užpilkite keptuvėje įkaitintu aliejumi ir palikite valandą pastovėti. Abiejų rūšių vynuoges nuplaukite, nusausinkite, nuskabykite nuo kotelių. Raudonąsias vynuoges perpjaukite pusiau ir iškrapštykite kauliukus. Paprikas išgriebkite iš aliejaus, gerai nuvarvinkite ir sudėkite į salotinę. Suberkite vynuoges, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir atsargiai sumaišykite.
Tiekdami puoškite šviežių žalumynų šakelėmis.
                            
    Saldžiųjų paprikų salotos
            Paruošimo laikas: 
        Apie 5 min
    
INGREDIENTAI:
        | 0.5 stiklinės | alyvuogių aliejaus | 
| 100 gramų | vynuogės (žaliosios, besėklės) | 
| 100 gramų | vynuogės (žaliosios, besėklės) | 
| 3 vienetai | paprika (saldžioji) | 
| šiek tiek | druska | 
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 5 min
                    
                    Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Bananų salotos su abrikosais
             - 
                
                                        
                                    
                Iškylos salotos su krevetėmis
             - 
                
                                        
                                    
                Vaisinės salotos
             - 
                
                                        
                                    
                Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
             - 
                
                                        
                                    
                Makaronų salotos su kumpiu
             - 
                
                                        
                                    
                Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
             - 
                
                                        
                                    
                Salotos „Drakoniukas 2012“
             - 
                
                                        
                                    
                Raudongūžių kopūstų salotos
             - 
                
                                        
                                    
                Tuno salotos
             - 
                
                                        
                                    
                Ryškioji mišrainė
             - 
                
                                        
                                    
                Tuno salotos
             - 
                
                                        
                                    
                Cezario salotos
             - 
                
                                        
                                    
                Žalios salotos
             - 
                
                                        
                                    
                Gaivios arbūzo salotos
             - 
                
                                        
                                    
                Aguročių salotos
             - 
                
                                        
                                    
                Gaivios salotos
             - 
                
                                        
                                    
                Paprastos makaronų salotos
             - 
                
                                        
                                    
                Agurkų salotos iš Kinijos
             - 
                
                                        
                                    
                Gaivios salotos
             - 
                
                                        
                                    
                Gaivus salotas su sūriu
             
Saldžiųjų paprikų salotos
                Komentarai:
                11
            
                        
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 
- 
                                                            
                                                            Alyvuogių aliejus, 
0.5 stiklinės  - 
                                                            
                                                            Vynuogės, žaliosios, besėklės, 
100 gramų  - 
                                                            
                                                            Vynuogės, žaliosios, besėklės, 
100 gramų  - 
                                                            
                                                            Paprika, saldžioji, 
3 vienetai  - Druska
 - Juodieji pipirai, malti
 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Paprikas nuplaukite, nusausinkite, nupjaukite viršūnėles ir išskobę sėklalizdžius supjaustykite plonais žiedeliais. Užpilkite keptuvėje įkaitintu aliejumi ir palikite valandą pastovėti. Abiejų rūšių vynuoges nuplaukite, nusausinkite, nuskabykite nuo kotelių. Raudonąsias vynuoges perpjaukite pusiau ir iškrapštykite kauliukus. Paprikas išgriebkite iš aliejaus, gerai nuvarvinkite ir sudėkite į salotinę. Suberkite vynuoges, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir atsargiai sumaišykite.
Tiekdami puoškite šviežių žalumynų šakelėmis.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        