Pomidorų ir agurkų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | agurkų |
| 500 gramų | pomidorai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 valgomasis šaukštas | acto |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | krienai (tarkuoti) |
| 1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Salotinė ištrinama česnaku. Pomidorai ir agurkai supjaustomi plonais griežinėliais ir pasluoksniui sudedami į dubenį, kiekvieną sluoksnį apibarstant smulkiai supjaustytais svogūnais. Daržovės nemaišomos, o tik apipilamos iš aliejaus, acto, pipirų ir druskos paruoštu padažu. Beje, kiekvienas sluoksnis apipilamas atskirai. Salotų viršus apibarstomas tarkuotais krienais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivios vasaros salotos
-
Šviežių burokėlių ir bananų su razinomis dvikova
-
Margaritos raugintų kopūstų salotos
-
Burokėlių ir spanguolių salotos
-
Sidabražolės
-
Salotos su vaisiniu užpilu
-
Morkos su garstyčiomis
-
Mišrainė su vyšniniais pomidorais
-
Iškylos salotos graikiškai
-
Pavasarinės salotos
-
Porų mišrainė su obuoliais
-
Gaivios salotos su avokadu
-
Egzotinės salotos
-
Gaiviosios morkų salotos
-
Rudeniškos salotos
-
Vaisių ir riešutų mišrainė
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Skaniosios daržovių salotos su mėtomis
-
Sveikos tuno salotos
-
Agurkų salotos
Pomidorų ir agurkų salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai,
500 gramų -
Pomidorai,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Druska
-
Krienai, tarkuoti,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salotinė ištrinama česnaku. Pomidorai ir agurkai supjaustomi plonais griežinėliais ir pasluoksniui sudedami į dubenį, kiekvieną sluoksnį apibarstant smulkiai supjaustytais svogūnais. Daržovės nemaišomos, o tik apipilamos iš aliejaus, acto, pipirų ir druskos paruoštu padažu. Beje, kiekvienas sluoksnis apipilamas atskirai. Salotų viršus apibarstomas tarkuotais krienais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
