Kalvadosas
 
    
    
        Kalvadosas - tai obuolių brendis, gaminamas maždaug iš 50 skirtingų veislių obuolių. Šis alkoholinis gėrimas distiliacijos būdu gaminamas iš sidro, paskui brandinamas ąžuolo statinėse ne trumpiau nei du metus. Kilęs iš Žemutinės Normandijos regiono.
Pagrindiniai simboliai, kuriais žymimas kalvadoso brandinimas:
Fine, Trois étoiles *** Trois pommes - 2 metų senumo.
Vieux - Réserve - 3 metų senumo.
V.O. VO, Vieille Réserve, V.S.O.P., VSOP - 4 metų senumo.
Extra, X.O., XO, Napoléon, Hors d’Age, Age Inconnu - ne mažiau kaip 6 metų senumo, dažnai būna senesnis.
1973 (millesime) - nurodyti konkretūs metai.
    
    
    
    Receptai su  >>
Skaniausi patiekalai su šiuo ingredientu
Kraunama daugiau...
    
 
                             Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                        Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                     Bandelės iš batono
                                        Bandelės iš batono
                                     Kavos desertas su šokoladiniais kamuoliukais
                                        Kavos desertas su šokoladiniais kamuoliukais
                                     Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
                                        Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
                                     Jogurtinis tortas su vaisiais
                                        Jogurtinis tortas su vaisiais
                                     Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                        Pikantiški pomidorai su cinamonu