Kmynai sutrinami, užpilami spiritu ir palaikomi 10 dienų.
Iš vandens ir cukraus išverdamas tirštas sirupas, supilama kmyninė ir atsargiai užvirinama. Ataušintas likeris perfiltruojamas.

Kmynų likeris
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
2 litrai | vanduo |
750 gramų | cukrus |
40 gramų | kmynai |
1.25 litro | spiritas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bočių gėrimas
-
Kokosinis kokteilis
-
Tamsaus alaus kokteilis
-
Kiaušinių likeris
-
Alkoholinis kokteilis "Rožinis šėlsmas"
-
Degtinės ir likerio kokteilis
-
Alaus kokteilis su Cola
-
Ledų kokteilis su likeriu
-
Erškėtrožių uogų likeris
-
Kokteilis „Mėnesiena“
-
Kokteilis „Šokis su Poema“ (pagal Robertą Janovskį)
-
Braškių likeris
-
Naminis likeris
-
Likerio kokteilis
-
Naminis kiaušinių likeris
-
Kondensuoto pieno likeris
-
Trynių likeris
-
Šokoladinis kokteilis
-
Spanguolių likeris
-
Aviečių likeris
Kmynų likeris
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
2 litrai -
Cukrus,
750 gramų -
Kmynai,
40 gramų -
Spiritas,
1 ir 1/4 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kmynai sutrinami, užpilami spiritu ir palaikomi 10 dienų.
Iš vandens ir cukraus išverdamas tirštas sirupas, supilama kmyninė ir atsargiai užvirinama. Ataušintas likeris perfiltruojamas.
Reklama:
Komentarai (5)
-
jaunoji kulinare
2010-04-02 23:17
sis gerimas kogero tiknka tik vyrams, pavasari, kad pas kitas neitu isgere :-D :-D :-D :-D %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...