Degtinę galima praskiesti virintu vandeniu. Jei degtinės 300 ml, tai vandens iki 100 ml.
Į plakimo indą supilame degtinę, kondensuotą pieną, suberiame kavos miltelius ir vanilinį cukrų. Viską gerai išplakame.
Naminis likeris
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 200 mililitrų | kondensuotas pienas |
| 300 mililitrų | degtinė |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | kava (tirpi) |
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Erškėtrožių uogų likeris
-
Juodųjų serbentų likeris
-
Kavos likeris
-
Braškių likeris
-
Bočių gėrimas
-
Brendis "Aleksandras"
-
Trynių likeris
-
Šokoladinis kokteilis
-
Kokteilis „Mėnesiena“
-
Brendžio kokteilis "Keistas jausmas"
-
Ledų kokteilis su likeriu
-
Ponių kokteilis
-
Naminis likeris
-
Kiaušinių likeris su cinamonu
-
Kokteilis „Poema Karibuose“ (pagal Robertą Janovskį)
-
Kokosinis kokteilis
-
Kokteilis „Šokis su Poema“ (pagal Robertą Janovskį)
-
Mėtinė kivių želė su citrina
-
Kosmopolitano kokteilio gaminimas
-
Alkoholinis kokteilis "Rožinis šėlsmas"
Naminis likeris
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kondensuotas pienas,
200 mililitrų -
Degtinė,
300 mililitrų -
Kava, tirpi,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Degtinę galima praskiesti virintu vandeniu. Jei degtinės 300 ml, tai vandens iki 100 ml.
Į plakimo indą supilame degtinę, kondensuotą pieną, suberiame kavos miltelius ir vanilinį cukrų. Viską gerai išplakame.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
