Degtinę galima praskiesti virintu vandeniu. Jei degtinės 300 ml, tai vandens iki 100 ml.
Į plakimo indą supilame degtinę, kondensuotą pieną, suberiame kavos miltelius ir vanilinį cukrų. Viską gerai išplakame.
Naminis likeris
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 mililitrų | kondensuotas pienas |
300 mililitrų | degtinė |
2 arbatiniai šaukšteliai | kava (tirpi) |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Degtinės ir likerio kokteilis
- Spanguolių likeris
- Alaus gėrimas
- Kiaušinių likeris su cinamonu
- Brendžio kokteilis "Keistas jausmas"
- Apelsinų likeris
- Pieno ir likerio kokteilis
- Kondensuoto pieno likeris
- Kiaušinių likeris
- Alkoholinis kokteilis "Rožinis šėlsmas"
- Alaus kokteilis su Cola
- Kokteilis „Mėnesiena“
- Likerio kokteilis
- Kakavinis likeris
- Brendis "Aleksandras"
- Pienių likeris
- Bočių gėrimas
- Kavos likeris
- Braškių likeris
- Alaus Margarita
Naminis likeris
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kondensuotas pienas,
200 mililitrų -
Degtinė,
300 mililitrų -
Kava, tirpi,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Degtinę galima praskiesti virintu vandeniu. Jei degtinės 300 ml, tai vandens iki 100 ml.
Į plakimo indą supilame degtinę, kondensuotą pieną, suberiame kavos miltelius ir vanilinį cukrų. Viską gerai išplakame.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...