Viskas supilama į butelį ir, sandariai užkimšus, laikoma saulėje, kol ištirps cukrus.
Išpilsčius į paruoštus butelius, gerai užkemšama.
Aviečių likeris
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
2.5 litro | aviečių (sultys) |
1 litras | spiritas |
2.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaušinių likeris
- Mėtinė kivių želė su citrina
- Vyšnių likeris
- Kokteilis „Mėnesiena“
- Alkoholinis kokteilis "Rožinis šėlsmas"
- Pieno ir likerio kokteilis
- Tamsaus alaus kokteilis
- Bočių gėrimas
- Kokteilis „Klasikinė Margarita“
- Apelsinų likeris
- Kokosinis kokteilis
- Kiaušinių likeris su cinamonu
- Juodųjų serbentų likeris
- Naminis likeris
- Braškių likeris
- Alaus gėrimas
- Kokteilis „Poema Karibuose“ (pagal Robertą Janovskį)
- Alaus kokteilis su Cola
- Erškėtrožių uogų likeris
- Ponių kokteilis
Aviečių likeris
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės, sultys,
2.5 litro -
Spiritas,
1 litras -
Cukrus,
2.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viskas supilama į butelį ir, sandariai užkimšus, laikoma saulėje, kol ištirps cukrus.
Išpilsčius į paruoštus butelius, gerai užkemšama.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...