Išplakite kiaušinių trynius ir po truputį pildami kitus ingridientus maišykite.
Gautą skystį supilstykite į butelius ir laikykite kambario temperatūroje, tamsoje 1-2 savaites.
Kiaušinių likeris
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | cukrus |
500 mililitrų | grietinėlės, 35% |
500 mililitrų | degtinė |
10 vienetų | kiaušiniai (tryniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Alaus Margarita
- Juodųjų serbentų likeris
- Aviečių likeris
- Apelsinų likeris
- Degtinės ir likerio kokteilis
- Kakavinis likeris
- Kiaušinių likeris su cinamonu
- Naminis likeris
- Braškių likeris
- Brendžio kokteilis "Keistas jausmas"
- Pienių likeris
- Vyšnių likeris
- Kiaušinių likeris
- Alaus gėrimas
- Kosmopolitano kokteilio gaminimas
- Pieno ir likerio kokteilis
- Kokteilis „Klasikinė Margarita“
- Bočių gėrimas
- Ponių kokteilis
- Alaus kokteilis su Cola
Kiaušinių likeris
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
500 mililitrų -
Degtinė,
500 mililitrų -
Kiaušiniai, tryniai,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinių trynius ir po truputį pildami kitus ingridientus maišykite.
Gautą skystį supilstykite į butelius ir laikykite kambario temperatūroje, tamsoje 1-2 savaites.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...