Išplakite kiaušinių trynius ir po truputį pildami kitus ingridientus maišykite.
Gautą skystį supilstykite į butelius ir laikykite kambario temperatūroje, tamsoje 1-2 savaites.
Kiaušinių likeris
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | cukrus |
| 500 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| 500 mililitrų | degtinė |
| 10 vienetų | kiaušiniai (tryniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušinių likeris
-
Alaus kokteilis su Cola
-
Vyšnių likeris
-
Apelsinų likeris
-
Kmynų likeris
-
Degtinės ir likerio kokteilis
-
Braškių likeris
-
Kavos likeris
-
Aviečių likeris
-
Likerio kokteilis
-
Kokosinis kokteilis
-
Tamsaus alaus kokteilis
-
Šokoladinis kokteilis
-
Pienių likeris
-
Juodųjų serbentų likeris
-
Kokteilis „Poemos suviliota“ (pagal Robertą Janovskį)
-
Brendžio kokteilis "Keistas jausmas"
-
Kiaušinių likeris su cinamonu
-
Alkoholinis kokteilis "Rožinis šėlsmas"
-
Kakavinis likeris
Kiaušinių likeris
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
500 mililitrų -
Degtinė,
500 mililitrų -
Kiaušiniai, tryniai,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinių trynius ir po truputį pildami kitus ingridientus maišykite.
Gautą skystį supilstykite į butelius ir laikykite kambario temperatūroje, tamsoje 1-2 savaites.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
