Apelsino žieveles supjaustykite ir užpilkite degtine.
Indą sandariai uždarykite ir laikykite 2–4 savaites. Po to perkoškite.
Cukrų supilkite į skystį ir išmaišykite. Sandariai uždarykite ir palaikykite dar savaitę.
Po to perkoškite ir supilkite į butelį. Vartoti galima iš karto.
Apelsinų likeris
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | cukrus |
500 mililitrų | degtinė |
3 vienetai | apelsinų (žievelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vyšnių likeris
- Pieno ir likerio kokteilis
- Spanguolių likeris
- Likerio kokteilis
- Trynių likeris
- Alaus Margarita
- Kokteilis „Poemos suviliota“ (pagal Robertą Janovskį)
- Kiaušinių likeris
- Mėtinė kivių želė su citrina
- Kokteilis „Šokis su Poema“ (pagal Robertą Janovskį)
- Ponių kokteilis
- Kiaušinių likeris su cinamonu
- Naminis likeris
- Kokteilis „Klasikinė Margarita“
- Tamsaus alaus kokteilis
- Brendžio kokteilis "Keistas jausmas"
- Kmynų likeris
- Juodųjų serbentų likeris
- Ledų kokteilis su likeriu
- Alaus kokteilis su Cola
Apelsinų likeris
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
200 gramų -
Degtinė,
500 mililitrų -
Apelsinai, žievelės,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apelsino žieveles supjaustykite ir užpilkite degtine.
Indą sandariai uždarykite ir laikykite 2–4 savaites. Po to perkoškite.
Cukrų supilkite į skystį ir išmaišykite. Sandariai uždarykite ir palaikykite dar savaitę.
Po to perkoškite ir supilkite į butelį. Vartoti galima iš karto.
Reklama:
Komentarai (9)
-
(anonimas)
2010-03-15 13:20
:soku2: :miegu:
-
Auksiux
2009-09-22 12:20
isbandziau lb skanu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :super:
-
s....
2009-07-11 20:33
NA KA REIK ISBANDYTI :-D
-
I'am the best
2009-06-16 14:18
:soku2: :super:
-
pasipisk i subine
2009-06-01 23:12
isbandysim :DD :-D :-D :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...