Apelsinų likeris
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų cukrus
500 mililitrų degtinė
3 vienetai apelsinų (žievelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Apelsino žieveles supjaustykite ir užpilkite degtine.
Indą sandariai uždarykite ir laikykite 2–4 savaites. Po to perkoškite.
Cukrų supilkite į skystį ir išmaišykite. Sandariai uždarykite ir palaikykite dar savaitę.
Po to perkoškite ir supilkite į butelį. Vartoti galima iš karto.

Populiariausi receptai šią savaitę

Apelsinų likeris

Komentarai: 9
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Apelsino žieveles supjaustykite ir užpilkite degtine.
Indą sandariai uždarykite ir laikykite 2–4 savaites. Po to perkoškite.
Cukrų supilkite į skystį ir išmaišykite. Sandariai uždarykite ir palaikykite dar savaitę.
Po to perkoškite ir supilkite į butelį. Vartoti galima iš karto.

Reklama:

Komentarai (9)


  • (anonimas) 2010-03-15 13:20

    :soku2: :miegu:


  • Auksiux 2009-09-22 12:20

    isbandziau lb skanu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :super:


  • s.... 2009-07-11 20:33

    NA KA REIK ISBANDYTI :-D


  • I'am the best 2009-06-16 14:18

    :soku2: :super:


  • pasipisk i subine 2009-06-01 23:12

    isbandysim :DD :-D :-D :-D


Daugiau receptų