Arvydo arbūzų-pomidorų salotos
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas raudonas vynas
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
1 skiltelė česnakas (sulkiai supjaustytas)
400 gramų arbūzų (besėkliai, kubeliais)
400 gramų pomidorai
100 gramų sūris (smulkiai trupintas, fetos)
1 vienetas jalapenai (be sėklų, plonais grežinėliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1 Š raudono vyno acto
1 Š alyvų aliejaus
1 smulkiai pjaustytas askaloninis česnakas (šalotė)
400 g besėklio arbūzo, nedideliais kūbeliais
400-500 g slyvinių pomidorų, pusmėnulio griežinėliais
100 g fetos sūrio, smulkiai trupinto
1 jalapeno ankštis, be sėklų, labai plonais griežinėliais


Dideliame dubenyje sumaišyti raudoną vyną, alyvų aliejų ir česnaką. Gerai išplakti. Sudėjus arbūzą, pomidorus, fetą ir jalapeno pipirą, patiekti nedelsiant.

Skanaus ir į sveikatą!

Populiariausi receptai šią savaitę

Arvydo arbūzų-pomidorų salotos

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

1 Š raudono vyno acto
1 Š alyvų aliejaus
1 smulkiai pjaustytas askaloninis česnakas (šalotė)
400 g besėklio arbūzo, nedideliais kūbeliais
400-500 g slyvinių pomidorų, pusmėnulio griežinėliais
100 g fetos sūrio, smulkiai trupinto
1 jalapeno ankštis, be sėklų, labai plonais griežinėliais


Dideliame dubenyje sumaišyti raudoną vyną, alyvų aliejų ir česnaką. Gerai išplakti. Sudėjus arbūzą, pomidorus, fetą ir jalapeno pipirą, patiekti nedelsiant.

Skanaus ir į sveikatą!

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų