Klasikinės graikiškos salotos
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Autorius apie receptą: Greitos, sveikos ir gardžios salotos, kurias paruošite labai lengvai ir užtruksite vos 10 minučių! Salotoms rinkitės minkštą, švelnaus skonio fetos sūrį. Salotas patiekite Greitos, sveikos ir gardžios salotos, kurias paruošite labai lengvai ir užtruksite vos 10 minučių! Salotoms rinkitės minkštą, švelnaus skonio fetos sūrį. Salotas patiekite vienas, su skrebučiu ar tiesiog šviežiu batonu ar duona. Receptas iš mano blogo: lithuanianintheusa.com (...daugiau) Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai pomidorai (nedidelių)
100 gramų feta sūrio
1 vienetas agurkų (vidutinio dydžio)
1 vienetas žaliosios paprikos
1 vienetas rausvieji svogūnai (nedidelio)
1 sauja juodųjų alyvuogių
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 valgomasis šaukštas balto vyno actas
2 žiupsneliai džiovintas raudonėlis
1 žiupsnelis druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Agurką nulupame, perpjauname pailgai perpus ir supjaustome griežinėliais. Pomidorus supjaustome skiltelėmis. Papriką supjaustome griežinėliais. Nulupame svogūną ir supjaustome juostelėmis.
2.
Supjaustytas daržoves sudedame į didelę lėkštę, uždedame alyvuoges, užpilame actą ir aliejų, užberiame druskos ir lengvai išmaišome. Tada uždedame fetos sūrio gabalėlius, apibarstome raudonėliu ir patiekiame.

Populiariausi receptai šią savaitę

Klasikinės graikiškos salotos

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Greitos, sveikos ir gardžios salotos, kurias paruošite labai lengvai ir užtruksite vos 10 minučių! Salotoms rinkitės minkštą, švelnaus skonio fetos sūrį. Salotas patiekite ( ...daugiau ) Liucija
Gaminimo eiga:
  1. Agurką nulupame, perpjauname pailgai perpus ir supjaustome griežinėliais. Pomidorus supjaustome skiltelėmis. Papriką supjaustome griežinėliais. Nulupame svogūną ir supjaustome juostelėmis.

  2. Supjaustytas daržoves sudedame į didelę lėkštę, uždedame alyvuoges, užpilame actą ir aliejų, užberiame druskos ir lengvai išmaišome. Tada uždedame fetos sūrio gabalėlius, apibarstome raudonėliu ir patiekiame.

Receptą atsiuntė Liucija
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų