Agurkus supjaustom apvaliais žiedais ar pusžiedžiais, svogūnus taip pat pusžiedžiais. Prieskonius sudėti ir laikyti 5 val. pamaišant (aš vakare susipjausčiau ir užpyliau prieskoniais, o ryte sukimšau ir pakaitinau). Į iškaitintus stiklainius kemšame agurkus su atsiradusiu skysčiu, truputį pagrūdame.
Užpildytus stiklainius statome į puodą su vandeniu ir kaitinsime 15 min užvirimo, dangtelius tik uždėjus, po to juos užsukame.
Išeina 5ltr.

žieminė agurkų mišrainė
INGREDIENTAI:
4000 gramų | agurkų |
12 vienetų | svogūnai |
12 valgomųjų šaukštų | acto (9%) |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
8 valgomieji šaukštai | druska |
8 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su avokadu ir feta
-
Sluoksniuotos salotos
-
Aštrios salotos su skrudintu batonu
-
Vištienos ir daržovių mišrainė
-
Raugintų kopūstų salotos
-
Tuno salotos
-
Makaronai su papaja
-
Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
-
Trispalvės salotos
-
Salotos su feta sūriu
-
Saldžios vištienos salotos
-
Kalmarų salotos su kiaušiniais
-
Bulvių salotos su vištiena
-
Mišrainė krepšelyje
-
Salotos "Kačiukai"
-
Mišrainė "Meilė"
-
Morkų salotos
-
Salotos „Irida“
-
Vengriškos bulvių salotos
-
Silkė su burokėliais ir žirneliais
žieminė agurkų mišrainė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Agurkai,
4000 gramų -
Svogūnai,
12 vienetų -
Actas, 9%,
12 valgomųjų šaukštų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Druska,
8 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
8 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurkus supjaustom apvaliais žiedais ar pusžiedžiais, svogūnus taip pat pusžiedžiais. Prieskonius sudėti ir laikyti 5 val. pamaišant (aš vakare susipjausčiau ir užpyliau prieskoniais, o ryte sukimšau ir pakaitinau). Į iškaitintus stiklainius kemšame agurkus su atsiradusiu skysčiu, truputį pagrūdame.
Užpildytus stiklainius statome į puodą su vandeniu ir kaitinsime 15 min užvirimo, dangtelius tik uždėjus, po to juos užsukame.
Išeina 5ltr.
Reklama:
Komentarai (2)
-
RENATA
2011-09-07 12:14
AR JI ZIEMAI DAROMA
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...