
Gurmaniški sumuštinukai su krevetėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
150 gramų | konservuoti žirneliai |
3 riekės | batonas (prancūziškas) |
80 gramų | feta sūrio |
6 vienetai | krevetės |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Žirnelius smulkintuvu sutrinkite su sūriu, trintu česnaku, druska bei pipirais.
2.
Krevetes apskrudinkite iš abiejų pusių keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
3.
Ant batono riekių tepkite žirnių ir sūrio užtepėkę, dėkite po dvi krevetes ir apšlakstykite sumuštinius citrinos sultimis.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Sumuštiniai "Pusryčiai sode"
-
Sumuštiniai su šprotais
-
Didysis iškylų sumuštinis
-
Sumuštiniai su mėlynėmis
-
Grūdėtos varškės ir avokado sumuštinukai
-
Sotūs sumuštinukai "Žuvinukai"
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Valentino sumuštinukai
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Sumuštinukai kirminukai
-
Sumuštiniai "Boruželės"
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Čiakas ir Redas
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Česnakiniai sumuštiniai
Gurmaniški sumuštinukai su krevetėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Konservuoti žirneliai,
150 gramų -
Batonas, prancūziškas,
3 riekės -
Feta sūris,
80 gramų -
Krevetės,
6 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės - Alyvuogių aliejus
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnelius smulkintuvu sutrinkite su sūriu, trintu česnaku, druska bei pipirais.
Krevetes apskrudinkite iš abiejų pusių keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
Ant batono riekių tepkite žirnių ir sūrio užtepėkę, dėkite po dvi krevetes ir apšlakstykite sumuštinius citrinos sultimis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
..))
2017-05-22 05:18
Ne negalima..))
-
Asta
2016-10-21 01:03
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...