Gurmaniški sumuštinukai su krevetėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 150 gramų | konservuoti žirneliai |
| 3 riekės | batonas (prancūziškas) |
| 80 gramų | feta sūrio |
| 6 vienetai | krevetės |
| 2 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Žirnelius smulkintuvu sutrinkite su sūriu, trintu česnaku, druska bei pipirais.
2.
Krevetes apskrudinkite iš abiejų pusių keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
3.
Ant batono riekių tepkite žirnių ir sūrio užtepėkę, dėkite po dvi krevetes ir apšlakstykite sumuštinius citrinos sultimis.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštinukai "Bitutės"
-
Sumuštiniai su šprotais
-
Sumuštinukai su sūriu
-
Didysis iškylų sumuštinis
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Mini sumuštinukai
-
Linksmasis sumuštinis
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Sumuštiniai "Boruželės"
-
Pavasariška užtepėlė
-
Sumuštinukai su krabų lazdelėmis
-
Sotūs sumuštinukai "Žuvinukai"
-
Česnakiniai sumuštiniai
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Sumuštiniai "Pusryčiai sode"
-
Miglės skrebučiai su pamidorais
-
Sumuštinukai su keptais pievagrybiais ir ZIGMO Klasikine silke
-
Sumuštinukai vaikučiams
-
Vėrinukai
Gurmaniški sumuštinukai su krevetėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Konservuoti žirneliai,
150 gramų -
Batonas, prancūziškas,
3 riekės -
Feta sūris,
80 gramų -
Krevetės,
6 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės - Alyvuogių aliejus
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnelius smulkintuvu sutrinkite su sūriu, trintu česnaku, druska bei pipirais.
Krevetes apskrudinkite iš abiejų pusių keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
Ant batono riekių tepkite žirnių ir sūrio užtepėkę, dėkite po dvi krevetes ir apšlakstykite sumuštinius citrinos sultimis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
..))
2017-05-22 05:18
Ne negalima..))
-
Asta
2016-10-21 01:03
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
