
Gurmaniški sumuštinukai su krevetėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
150 gramų | konservuoti žirneliai |
3 riekės | batonas (prancūziškas) |
80 gramų | feta sūrio |
6 vienetai | krevetės |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Žirnelius smulkintuvu sutrinkite su sūriu, trintu česnaku, druska bei pipirais.
2.
Krevetes apskrudinkite iš abiejų pusių keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
3.
Ant batono riekių tepkite žirnių ir sūrio užtepėkę, dėkite po dvi krevetes ir apšlakstykite sumuštinius citrinos sultimis.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštinukai su tunu ir daržovėmis
-
Sumuštinukai "Bitutės"
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Pavasariška užtepėlė
-
Sumuštiniai su mėlynėmis
-
Tomo sumuštiniai
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Grūdėtos varškės ir avokado sumuštinukai
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Linksmasis sumuštinis
-
Gurmaniški sumuštinukai su krevetėmis
-
Sumuštinukai
-
Sotūs sumuštinukai "Žuvinukai"
-
Vištienos sandvičiai
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Sumuštinukai su juodaisias ikrais ir krabų lazdelėmis
-
Vaikiški pusryčiai
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Česnakiniai sumuštiniai
Gurmaniški sumuštinukai su krevetėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Konservuoti žirneliai,
150 gramų -
Batonas, prancūziškas,
3 riekės -
Feta sūris,
80 gramų -
Krevetės,
6 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės - Alyvuogių aliejus
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnelius smulkintuvu sutrinkite su sūriu, trintu česnaku, druska bei pipirais.
Krevetes apskrudinkite iš abiejų pusių keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
Ant batono riekių tepkite žirnių ir sūrio užtepėkę, dėkite po dvi krevetes ir apšlakstykite sumuštinius citrinos sultimis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
..))
2017-05-22 05:18
Ne negalima..))
-
Asta
2016-10-21 01:03
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...