
Gurmaniški sumuštinukai su krevetėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
150 gramų | konservuoti žirneliai |
3 riekės | batonas (prancūziškas) |
80 gramų | feta sūrio |
6 vienetai | krevetės |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Žirnelius smulkintuvu sutrinkite su sūriu, trintu česnaku, druska bei pipirais.
2.
Krevetes apskrudinkite iš abiejų pusių keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
3.
Ant batono riekių tepkite žirnių ir sūrio užtepėkę, dėkite po dvi krevetes ir apšlakstykite sumuštinius citrinos sultimis.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštiniai "Boruželės"
-
Sumuštiniai su lašiša (Arvydo)
-
Česnakiniai sumuštiniai
-
Miglės skrebučiai su pamidorais
-
Sumuštinukai su silke
-
Sumuštinukai su krabų lazdelėmis
-
Sumuštinukai "Bitutės"
-
Lašišos sumuštinukai
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Mini sumuštinukai
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Festivalio sumuštinis
-
Sumuštinukai
-
Sumuštinukai su juodaisias ikrais ir krabų lazdelėmis
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Sluoksniuoti sumuštiniai su morkų-avokadų putėsiais ir ZIGMO silke
-
Didysis iškylų sumuštinis
-
Gurmaniški sumuštinukai su krevetėmis
-
Valentino sumuštinukai
Gurmaniški sumuštinukai su krevetėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Konservuoti žirneliai,
150 gramų -
Batonas, prancūziškas,
3 riekės -
Feta sūris,
80 gramų -
Krevetės,
6 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės - Alyvuogių aliejus
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnelius smulkintuvu sutrinkite su sūriu, trintu česnaku, druska bei pipirais.
Krevetes apskrudinkite iš abiejų pusių keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
Ant batono riekių tepkite žirnių ir sūrio užtepėkę, dėkite po dvi krevetes ir apšlakstykite sumuštinius citrinos sultimis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
..))
2017-05-22 05:18
Ne negalima..))
-
Asta
2016-10-21 01:03
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...