Vieno kąsnio sumuštinukai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 10 vienetų | skrebučiai |
| 10 arbatinių šaukštelių | užtepėlė |
| 10 riekių | saliamis |
| 2 vienetai | agurkų |
| 1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Skrebučius aptepkite mėgstama užtepėle, lydytu sūriu ar tiesiog sviestu, galite pabarstyti m4gstamais prieskoniais.
2.
Saliamio dešrą supjaustykite plonais griežinėliais, imkite smeigtuką sumuštiniams, gražiai perverkite dešros griežinėlį. Tada taip pat plonai atpjaukite agurko juostelę, ir lygiai taip pat sulankstę, verkite ant smeigtuko su dešra. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštinukai su paprika ir sūriu
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Sumuštiniai su agurkais ir morkomis
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Sumuštiniai su persikų uogiene
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Užkandėlė su silke
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Vėrinukai su lašiša
-
Lašišos sumuštinukai
-
Vištiena salierų loveliuose
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Pavyduolių sumuštinukai
-
Sumuštinukai su kiaušinių aptepu ir majonezu
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Sūrio sumuštinis
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Sumuštinukai su silke
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
Vieno kąsnio sumuštinukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Skrebučiai,
10 vienetų -
Užtepėlė,
10 arbatinių šaukštelių -
Saliamis,
10 riekių -
Agurkai,
2 vienetai -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vilma
Gaminimo eiga:
Skrebučius aptepkite mėgstama užtepėle, lydytu sūriu ar tiesiog sviestu, galite pabarstyti m4gstamais prieskoniais.
Saliamio dešrą supjaustykite plonais griežinėliais, imkite smeigtuką sumuštiniams, gražiai perverkite dešros griežinėlį. Tada taip pat plonai atpjaukite agurko juostelę, ir lygiai taip pat sulankstę, verkite ant smeigtuko su dešra. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
