0.5 kilogramo | juodos duonos | |
250 gramų | zigmo bismarck silkių filė marinate su svogūnais ir krapais | |
3 vienetai | morkos | |
2 vienetai | avokadų | |
1 vienetas | citrinos | |
70 gramų | lukštentų saulėgražų | |
50 mililitrų | alyvuogių aliejaus | |
40 gramų | filadelfijos sūrio | |
20 gramų | kalendra | |
3 skiltelės | česnakas | |
1 valgomasis šaukštas | grietinė | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai | |
1 vienetas | rozmarinas | |
Papuošimui: | ||
250 gramų | vyšninių pomidorų |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sotūs sumuštinukai "Žuvinukai"
- Sumuštiniai "Pusryčiai sode"
- Vėrinukai su kumpiu
- Lašišos sumuštinukai
- Kepti sūrio sumuštiniai
- Labai greita kiaušinių užtepėlė
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Sumuštinukai su keptais pievagrybiais ir ZIGMO Klasikine silke
- Sumuštiniai prie alaus
- Vėrinukai
- Miglės skrebučiai su pamidorais
- Vaikiški pusryčiai
- Čiakas ir Redas
- Sumuštinukai su tunu ir daržovėmis
- Linksmasis sumuštinis
- Labai skanūs sumuštiniai
- Plikyti pyragaičiai su varškės, lašišos ir majonezo kremu
- Sumuštinukai su juodaisias ikrais ir krabų lazdelėmis
- Sumuštinukai vaikučiams
- Mini sumuštinukai
Sluoksniuoti sumuštiniai su morkų-avokadų putėsiais ir ZIGMO silke
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Juoda duona ,
0.5 kilogramo -
ZIGMO Bismarck silkių filė marinate su svogūnais ir krapais,
250 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Avokadai,
2 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Lukštentos saulėgrąžos,
70 gramų -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Filadelfijos sūris,
40 gramų -
Kalendra,
20 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
-
Rozmarinas,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vyšniniai pomidorai,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros ir 20 min. kepkite pomidorus, pabarstytus druska.
Supjaustykite duoną stačiakampiais.
Išvirtas morkas sutrinkite su saulėgrąžomis ir sumaišykite su grietine.
Avokadus sutrinkite su tepamu sūriu ir įmaišykite tarkuoto česnako, įspauskite citrinų sulčių, pagardinkite druska bei pipirais.
Duonos riekelę ištepkite morkų putėsiais, tuomet uždenkite kita riekele ir užtepkite ją avokadų putėsiais. Dėkite silkės gabalėlį ant pačio viršaus ir papuoškite keptu pomidoriuku bei šakele rozmarino.