Apelsinų likeris
AUTORIUS:
Jurgita
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
250 mililitrų vynas (baltas)
250 mililitrų vanduo
450 gramų cukrus
1 kilogramas apelsinų
700 mililitrų degtinė
1 žiupsnelis kalendra (malta)
šiek tiek mėta (šviežios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Į puodą supilti vandenį, cukrų, vyną ir virti, kol sutirštės sirupas. Nulupti vieną apelsiną, žieveles supjaustyti juostelėmis. Likusių apelsinų žieveles nutarkuoti. Išspausti apelsinų sultis, suberti žieveles, kalendrą, supilti degtinę. Išmaišyti ir palikti stovėti mažiausiai 4 val. Nukošti ir išpilstyti į du butelius po 700 ml. Įdėti po mėtų šakelę ir užkimšti.

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Apelsinų likeris

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į puodą supilti vandenį, cukrų, vyną ir virti, kol sutirštės sirupas. Nulupti vieną apelsiną, žieveles supjaustyti juostelėmis. Likusių apelsinų žieveles nutarkuoti. Išspausti apelsinų sultis, suberti žieveles, kalendrą, supilti degtinę. Išmaišyti ir palikti stovėti mažiausiai 4 val. Nukošti ir išpilstyti į du butelius po 700 ml. Įdėti po mėtų šakelę ir užkimšti.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita
Reklama:

Komentarai (1)


  • pauliusnevykelis 2016-12-13 12:05

    labai grazu


Daugiau receptų