Į puodą supilti vandenį, cukrų, vyną ir virti, kol sutirštės sirupas. Nulupti vieną apelsiną, žieveles supjaustyti juostelėmis. Likusių apelsinų žieveles nutarkuoti. Išspausti apelsinų sultis, suberti žieveles, kalendrą, supilti degtinę. Išmaišyti ir palikti stovėti mažiausiai 4 val. Nukošti ir išpilstyti į du butelius po 700 ml. Įdėti po mėtų šakelę ir užkimšti.
Skanaus!
Apelsinų likeris
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
250 mililitrų | vynas (baltas) |
250 mililitrų | vanduo |
450 gramų | cukrus |
1 kilogramas | apelsinų |
700 mililitrų | degtinė |
1 žiupsnelis | kalendra (malta) |
šiek tiek | mėta (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėtinė kivių želė su citrina
- Kokosinis kokteilis
- Kokteilis „Mėnesiena“
- Alaus Margarita
- Erškėtrožių uogų likeris
- Apelsinų likeris
- Alkoholinis kokteilis "Rožinis šėlsmas"
- Kakavinis likeris
- Kiaušinių likeris su cinamonu
- Kondensuoto pieno likeris
- Likerio kokteilis
- Degtinės ir likerio kokteilis
- Trynių likeris
- Pieno ir likerio kokteilis
- Kokteilis „Klasikinė Margarita“
- Kokteilis „Šokis su Poema“ (pagal Robertą Janovskį)
- Naminis likeris
- Braškių likeris
- Kokteilis „Poemos suviliota“ (pagal Robertą Janovskį)
- Ponių kokteilis
Apelsinų likeris
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Vynas, baltas,
250 mililitrų -
Vanduo,
250 mililitrų -
Cukrus,
450 gramų -
Apelsinai,
1 kilogramas -
Degtinė,
700 mililitrų -
Kalendra, malta,
1 žiupsnelis - Mėta, šviežios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą supilti vandenį, cukrų, vyną ir virti, kol sutirštės sirupas. Nulupti vieną apelsiną, žieveles supjaustyti juostelėmis. Likusių apelsinų žieveles nutarkuoti. Išspausti apelsinų sultis, suberti žieveles, kalendrą, supilti degtinę. Išmaišyti ir palikti stovėti mažiausiai 4 val. Nukošti ir išpilstyti į du butelius po 700 ml. Įdėti po mėtų šakelę ir užkimšti.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
pauliusnevykelis
2016-12-13 12:05
labai grazu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...