Pienių žiedlapius pamerkiame į vandenį ir nugraibome iškilusius nešvarumus. Žiedlapius nusausiname.
Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą ir juo užpilame žiedlapius. Laikome per naktį.
Nupilame susidariusias sultis ir jas verdame 5-10 min. Sirupą atvėsiname ir sumaišome su degtine.
Likerį supilame į butelius ir laikome šaltai.
Pienių likeris
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | pienės (žiedlapiai) |
500 gramų | degtinė |
400 gramų | cukrus |
3 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Juodųjų serbentų likeris
- Brendis "Aleksandras"
- Kiaušinių likeris su cinamonu
- Kiaušinių likeris
- Naminis kiaušinių likeris
- Kondensuoto pieno likeris
- Kokteilis „Klasikinė Margarita“
- Kavos likeris
- Kokteilis „Poema Karibuose“ (pagal Robertą Janovskį)
- Braškių likeris
- Vyšnių likeris
- Alkoholinis kokteilis "Rožinis šėlsmas"
- Kakavinis likeris
- Degtinės ir likerio kokteilis
- Alaus kokteilis su Cola
- Likerio kokteilis
- Aviečių likeris
- Mėtinė kivių želė su citrina
- Naminis likeris
- Kokteilis „Šokis su Poema“ (pagal Robertą Janovskį)
Pienių likeris
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienės, žiedlapiai,
6 stiklinės -
Degtinė,
500 gramų -
Cukrus,
400 gramų -
Vanduo,
3 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pienių žiedlapius pamerkiame į vandenį ir nugraibome iškilusius nešvarumus. Žiedlapius nusausiname.
Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą ir juo užpilame žiedlapius. Laikome per naktį.
Nupilame susidariusias sultis ir jas verdame 5-10 min. Sirupą atvėsiname ir sumaišome su degtine.
Likerį supilame į butelius ir laikome šaltai.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...