Pienių žiedlapius pamerkiame į vandenį ir nugraibome iškilusius nešvarumus. Žiedlapius nusausiname.
Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą ir juo užpilame žiedlapius. Laikome per naktį.
Nupilame susidariusias sultis ir jas verdame 5-10 min. Sirupą atvėsiname ir sumaišome su degtine.
Likerį supilame į butelius ir laikome šaltai.

Pienių likeris
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | pienės (žiedlapiai) |
500 gramų | degtinė |
400 gramų | cukrus |
3 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Brendis "Aleksandras"
-
Erškėtrožių uogų likeris
-
Šokoladinis kokteilis
-
Kokosinis kokteilis
-
Kokteilis „Klasikinė Margarita“
-
Apelsinų likeris
-
Apelsinų likeris
-
Naminis likeris
-
Bočių gėrimas
-
Trynių likeris
-
Ledų kokteilis su likeriu
-
Braškių likeris
-
Kondensuoto pieno likeris
-
Alaus gėrimas
-
Spanguolių likeris
-
Kokteilis „Poema Karibuose“ (pagal Robertą Janovskį)
-
Kiaušinių likeris su cinamonu
-
Brendžio kokteilis "Keistas jausmas"
-
Ponių kokteilis
-
Degtinės ir likerio kokteilis
Pienių likeris
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
Gaminimo eiga:
Pienių žiedlapius pamerkiame į vandenį ir nugraibome iškilusius nešvarumus. Žiedlapius nusausiname.
Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą ir juo užpilame žiedlapius. Laikome per naktį.
Nupilame susidariusias sultis ir jas verdame 5-10 min. Sirupą atvėsiname ir sumaišome su degtine.
Likerį supilame į butelius ir laikome šaltai.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...