Bulvės nulupamos ir supjaustomos plonomis skiltelėmis. Svogūnai ir lašinukai smulkiai supjaustomi ir pakepinami keptuvėje, kol praskaidrėja, tada suberiami miltai, truputį patroškinama, užpilama sultiniu ar pienu, užvirinama, supilamas actas, įberiamas cukrus ir druska, sudedamos paruoštos bulvės, sumaišoma ir palaikoma, kad bulvės įsigertų.
Salotos paruoštos!

Šilta bulvių mišrainė
INGREDIENTAI:
4 vienetai | bulvių (virtos su lupenomis) |
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
5 valgomieji šaukštai | sultinys |
šiek tiek | acto (9 proc.) |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rusiškos salotos
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Aštuonkojo salotos su šparaginėmis pupelėmis
-
Lašiša pataluose
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Daržovių ir vaisių salotos
-
Burokėlių ir kopūstų salotos
-
Ridikėlių salotos
-
Sočios špinatų salotos su mėsa
-
Kumpio mišrainė
-
Tuno ir daržovių salotos
-
Sveilkuolių salotos
-
Vasariškas saldžiaūgštis daržovių miksas
-
Agurkų salotos
-
Gelteklių salotos
-
Rudenio salotos su silke
-
Raudonųjų kopūstų salotos
-
Mišrainė su antiena ir pupelėm
-
Skanios paukštienos ir ananasų salotos
-
Salotos su mandarinais ir riešutais
Šilta bulvių mišrainė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės, virtos su lupenomis,
4 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaulienos lašiniai,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
5 valgomieji šaukštai - Actas, 9 proc.
- Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvės nulupamos ir supjaustomos plonomis skiltelėmis. Svogūnai ir lašinukai smulkiai supjaustomi ir pakepinami keptuvėje, kol praskaidrėja, tada suberiami miltai, truputį patroškinama, užpilama sultiniu ar pienu, užvirinama, supilamas actas, įberiamas cukrus ir druska, sudedamos paruoštos bulvės, sumaišoma ir palaikoma, kad bulvės įsigertų.
Salotos paruoštos!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...