Bulvės nulupamos ir supjaustomos plonomis skiltelėmis. Svogūnai ir lašinukai smulkiai supjaustomi ir pakepinami keptuvėje, kol praskaidrėja, tada suberiami miltai, truputį patroškinama, užpilama sultiniu ar pienu, užvirinama, supilamas actas, įberiamas cukrus ir druska, sudedamos paruoštos bulvės, sumaišoma ir palaikoma, kad bulvės įsigertų.
Salotos paruoštos!

Šilta bulvių mišrainė
INGREDIENTAI:
4 vienetai | bulvių (virtos su lupenomis) |
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
5 valgomieji šaukštai | sultinys |
šiek tiek | acto (9 proc.) |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos mišrainė
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
-
Aštrios morkų salotos
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Salotos „Drakonas“
-
Avokadų salotos su kiaušiniais
-
Salotos su avokadu
-
Salotos „Spark“
-
Burokėlių ir kopūstų salotos
-
Sluoksniuota vištienos mišrainė
-
Salotos drebučiuose
-
Kumpio su sūriu salotos
-
Gaivios salotos
-
Karštos paprikų salotos
-
Salotos „Irida“
-
Vištienos salotos su mandarinais
-
Jautienos salotos
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Pupelių salotos
-
Šventinėsloksniuota mišrainė
Šilta bulvių mišrainė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės, virtos su lupenomis,
4 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaulienos lašiniai,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
5 valgomieji šaukštai - Actas, 9 proc.
- Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvės nulupamos ir supjaustomos plonomis skiltelėmis. Svogūnai ir lašinukai smulkiai supjaustomi ir pakepinami keptuvėje, kol praskaidrėja, tada suberiami miltai, truputį patroškinama, užpilama sultiniu ar pienu, užvirinama, supilamas actas, įberiamas cukrus ir druska, sudedamos paruoštos bulvės, sumaišoma ir palaikoma, kad bulvės įsigertų.
Salotos paruoštos!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...