Alaus gėrimas
AUTORIUS:
Tomas
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 buteliai alaus (šviesusis, 0,33 ml talpos)
0.5 stiklinės vanduo
1 vienetas imbieras (šaknis, 5 cm ilgio)
0.5 stiklinės cukrus
2 valgomieji šaukštai citrinos žievelė (tarkuota)
2 valgomieji šaukštai likeris (apelsinų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Nulupti ir supjaustyti imbierą griežinukais.

Imbierą sumaišyti su vandeniu, cukrumi ir nedideliame puode virti 5 minutes, kol cukrus ištirps. Sirupą atšaldyti.

Sirupą išpilstyti lygiomis dalimis į stiklines, dėti po griežinėlį citrinos, pilti likerį ir alų. Išmaišyti.

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Alaus gėrimas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nulupti ir supjaustyti imbierą griežinukais.

Imbierą sumaišyti su vandeniu, cukrumi ir nedideliame puode virti 5 minutes, kol cukrus ištirps. Sirupą atšaldyti.

Sirupą išpilstyti lygiomis dalimis į stiklines, dėti po griežinėlį citrinos, pilti likerį ir alų. Išmaišyti.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Tomas
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų