
Kiaulės kojų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | kiaulės kojos |
8 stiklinės | vanduo |
2 vienetai | morkos |
0.5 vieneto | salierai |
2 vienetai | petražolės |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
3 valgomieji šaukštai | acto |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuvalytos kiaulės kojos apipilamos vandeniu ir užvirinamos. Kai užverda, pasūdoma, sudedamos prieskoninės daržovės ir verdama ant silpnos ugnies ilgai, kol mėsa bus minkšta. Išvirusios kojos išimamos iš sultinio, atšaldomos, mėsa atskiriama nuo kaulų ir supjaustoma siauromis juostelėmis. Sudėjus į salotinę, mėsa pasūdoma ir užpilama marinatu. Marinatui aliejus išplakamas su actu, įdedama sutrinto česnako. Salotos papuošiamos virtos morkos griežinėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Mišrainė „Grybukų laukelis“
-
Mišrainė "Naktis"
-
Cukinija su ančiuviais
-
Daniškos salotos
-
Kuskuso salotos
-
Grybų salotos
-
Pagerintos graikiškos salotos
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
„Sužadėtinių“ salotos
-
Salotos su tunu
-
Rusiškos salotos
-
Makaronų mišrainė su pievagrybiais
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Mišrainė "Kalėdinis vainikas''
-
Itališkos salotos
-
Salotos su jūros kopūstais ir žuvimi
-
Pievagrybiai su svogūnais
-
Bulvių mišrainė Kūčioms
-
Salotos su liežuviu
Kiaulės kojų salotos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulės kojos,
4 vienetai -
Vanduo,
8 stiklinės -
Morkos,
2 vienetai -
Salierai,
0.5 vieneto -
Petražolės,
2 vienetai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Actas,
3 valgomieji šaukštai - Česnakas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytos kiaulės kojos apipilamos vandeniu ir užvirinamos. Kai užverda, pasūdoma, sudedamos prieskoninės daržovės ir verdama ant silpnos ugnies ilgai, kol mėsa bus minkšta. Išvirusios kojos išimamos iš sultinio, atšaldomos, mėsa atskiriama nuo kaulų ir supjaustoma siauromis juostelėmis. Sudėjus į salotinę, mėsa pasūdoma ir užpilama marinatu. Marinatui aliejus išplakamas su actu, įdedama sutrinto česnako. Salotos papuošiamos virtos morkos griežinėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...