
Kiaulės kojų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | kiaulės kojos |
8 stiklinės | vanduo |
2 vienetai | morkos |
0.5 vieneto | salierai |
2 vienetai | petražolės |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
3 valgomieji šaukštai | acto |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuvalytos kiaulės kojos apipilamos vandeniu ir užvirinamos. Kai užverda, pasūdoma, sudedamos prieskoninės daržovės ir verdama ant silpnos ugnies ilgai, kol mėsa bus minkšta. Išvirusios kojos išimamos iš sultinio, atšaldomos, mėsa atskiriama nuo kaulų ir supjaustoma siauromis juostelėmis. Sudėjus į salotinę, mėsa pasūdoma ir užpilama marinatu. Marinatui aliejus išplakamas su actu, įdedama sutrinto česnako. Salotos papuošiamos virtos morkos griežinėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės salotos
-
Švediškos salotos
-
Silkių salotos
-
Mišrainė „Žiemą skrodžia žaluma“
-
Salotos su krekeriais
-
Brokolių salotų gaminimas
-
Ryžių salotos su žuvimi
-
Burokėlių salotos su varške
-
Rudmėsių salotos
-
Kopūstų ir daržovių salotos
-
Makaronų-pomidorų mišrainė
-
Paprastos, bet skanios salotos
-
Daržovių salotos su skrebučiais
-
Saldžios vištienos salotos
-
Makaronų salotos su rūkytu kumpiu
-
Pupelių mišrainė
-
Salotos su ančiuviais
-
Vinigretas
-
Salotos su kepenėlėmis
-
Bulvių mišrainė su fermentiniu sūriu
Kiaulės kojų salotos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulės kojos,
4 vienetai -
Vanduo,
8 stiklinės -
Morkos,
2 vienetai -
Salierai,
0.5 vieneto -
Petražolės,
2 vienetai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Actas,
3 valgomieji šaukštai - Česnakas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytos kiaulės kojos apipilamos vandeniu ir užvirinamos. Kai užverda, pasūdoma, sudedamos prieskoninės daržovės ir verdama ant silpnos ugnies ilgai, kol mėsa bus minkšta. Išvirusios kojos išimamos iš sultinio, atšaldomos, mėsa atskiriama nuo kaulų ir supjaustoma siauromis juostelėmis. Sudėjus į salotinę, mėsa pasūdoma ir užpilama marinatu. Marinatui aliejus išplakamas su actu, įdedama sutrinto česnako. Salotos papuošiamos virtos morkos griežinėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...