Kiaulės kojų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | kiaulės kojos |
| 8 stiklinės | vanduo |
| 2 vienetai | morkos |
| 0.5 vieneto | salierai |
| 2 vienetai | petražolės |
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 3 valgomieji šaukštai | acto |
| šiek tiek | česnakas |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuvalytos kiaulės kojos apipilamos vandeniu ir užvirinamos. Kai užverda, pasūdoma, sudedamos prieskoninės daržovės ir verdama ant silpnos ugnies ilgai, kol mėsa bus minkšta. Išvirusios kojos išimamos iš sultinio, atšaldomos, mėsa atskiriama nuo kaulų ir supjaustoma siauromis juostelėmis. Sudėjus į salotinę, mėsa pasūdoma ir užpilama marinatu. Marinatui aliejus išplakamas su actu, įdedama sutrinto česnako. Salotos papuošiamos virtos morkos griežinėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulgariškos pupelių salotos
-
Burokėlių salotos su pupelėmis
-
Keptos salotos su vištiena
-
Makaronai su baklažanais
-
Pikantiškos baravykų salotos
-
Keptos duonos su pupelėmis salotos
-
Šilta mišrainė
-
Virtų pupų mišrainė
-
Kalmarų salotos su kiaušiniais
-
Tunų ir kukurūzų salotos
-
Vištienos ir triušienos salotos
-
Mišrainė su žiediniu kopūstu
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Salotos „Sniegena“
-
Velykinės salotos "Saulė"
-
Rusiška mišrainė su grybais
-
Pievagrybių mišrainė
-
Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
-
Salotėlės
-
Žuvies salotos
Kiaulės kojų salotos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulės kojos,
4 vienetai -
Vanduo,
8 stiklinės -
Morkos,
2 vienetai -
Salierai,
0.5 vieneto -
Petražolės,
2 vienetai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Actas,
3 valgomieji šaukštai - Česnakas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytos kiaulės kojos apipilamos vandeniu ir užvirinamos. Kai užverda, pasūdoma, sudedamos prieskoninės daržovės ir verdama ant silpnos ugnies ilgai, kol mėsa bus minkšta. Išvirusios kojos išimamos iš sultinio, atšaldomos, mėsa atskiriama nuo kaulų ir supjaustoma siauromis juostelėmis. Sudėjus į salotinę, mėsa pasūdoma ir užpilama marinatu. Marinatui aliejus išplakamas su actu, įdedama sutrinto česnako. Salotos papuošiamos virtos morkos griežinėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
