Džiovintų obuolių gira
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
650 gramų džiovinti obuoliai
5 litrai vanduo
1 stiklinė cukrus
10 gramų mielės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Džiovintus obuolius pakaitinti orkaitėjė, kol parausvės, ir sudėti į emaliuotą indą. Užplikyti verdančiu vandeniu , įdėti citrinos rūgšties, uždengti dangčiu. Atvėsinti.
2.
Vandenį nupilti, atvėsinti iki 25- 30°C.
3.
Mieles ištrinti su nedideliu kiekiu cukraus, sumaišyti su obuolių nuoviru, palaikyti neuždengtame inde, kol pradės putoti.
4.
Išpilstyti į butelius ,sandariai užkimšti ir laikyti šaltai.

Populiariausi receptai šią savaitę

Džiovintų obuolių gira

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Džiovintus obuolius pakaitinti orkaitėjė, kol parausvės, ir sudėti į emaliuotą indą. Užplikyti verdančiu vandeniu , įdėti citrinos rūgšties, uždengti dangčiu. Atvėsinti.

  2. Vandenį nupilti, atvėsinti iki 25- 30°C.

  3. Mieles ištrinti su nedideliu kiekiu cukraus, sumaišyti su obuolių nuoviru, palaikyti neuždengtame inde, kol pradės putoti.

  4. Išpilstyti į butelius ,sandariai užkimšti ir laikyti šaltai.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų