
50 gramų | braškės |
50 gramų | vyšnios |
50 gramų | bananai |
50 mililitrų | apelsinų sulčių |
Šerbetas:
Spanguolės – 60 g
Vanduo – 20 g
Cukrus – 50 g
Citrinų sultys – 0,5 vnt.
Putojantis vynas – 30 g
Bananus, vyšnias, braškes suplakite plakikliu, įmaišykite apelsinų sultis.
Paruoškite šerbetą: sutrinkite spanguoles ir išspauskite sultis. Jas sumaišykite su vandeniu, cukrumi, citrinos sultimis ir užvirinkite. Atvėsinkite. Supilkite putojantį vyną ir pastatykite į šaldiklį. Kai masė lengvai pašals, ištraukite ir suplakite elektriniu maišytuvu. Plakite neilgai, maždaug 3 minutes, kad mišinys nepradėtų tirpti, tada vėl įstatykite į šaldiklį. Darydami pertraukas taip plakite kelis kartus, kol masė bus puri ir vientisa.
Taurę papuoškite lengvu šerkšnu - kraštelius pašlakstykite vandeniu ir aplipinkite cukrumi. Supilkite kokteilį, įdėkite šerbeto rutuliuką. Papuoškite žaluma.
Receptas iš Vilniaus senamiestyje įsikūrusio restorano "Lokys".
Skanaus!
Receptas bei nuotrauka priklauso Vilniaus senamiestyje įsikūrusiam restoranui „Lokys“.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ledų kokteilis
-
Miško uogų kokteilis
-
Vaisių kokteilis
-
Rausvasis kokteiliukas
-
Kefyro kokteilis su avietėmis
-
Kokteilis
-
Burokėlių, obuolių, morkų, salierų gėrimas
-
Morkų kokteilis
-
Šaltas pikantiškas kokteilis
-
Bananų kokteilis su vyšniomis ir kakava
-
Sotusis kokteilis
-
Pieno kokteiliukai
-
Kavos ir „coco-colos“ kokteilis
-
Vasariškas kokteilis su šlakeliu citrininio likerio
-
Pieno ir ledų kokteilis
-
Aviečių kokteilis
-
Žemuogių kokteilis
-
Nekaltas Mojito - Nojito
-
Morkų sulčių ir persikų tyrelė
-
Bananinė braškė
Trintų vaisių ir uogų kokteilis su gaiviuoju spanguolių šerbetu

- Paruošimo laikas:
-
Braškės,
50 gramų -
Vyšnios,
50 gramų -
Bananai,
50 gramų -
Apelsinų sultys,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
„Skonio atgaivinimui” po gausių šventinio stalo vaišių...
Šerbetas:
Spanguolės – 60 g
Vanduo – 20 g
Cukrus – 50 g
Citrinų sultys – 0,5 vnt.
Putojantis vynas – 30 g
Bananus, vyšnias, braškes suplakite plakikliu, įmaišykite apelsinų sultis.
Paruoškite šerbetą: sutrinkite spanguoles ir išspauskite sultis. Jas sumaišykite su vandeniu, cukrumi, citrinos sultimis ir užvirinkite. Atvėsinkite. Supilkite putojantį vyną ir pastatykite į šaldiklį. Kai masė lengvai pašals, ištraukite ir suplakite elektriniu maišytuvu. Plakite neilgai, maždaug 3 minutes, kad mišinys nepradėtų tirpti, tada vėl įstatykite į šaldiklį. Darydami pertraukas taip plakite kelis kartus, kol masė bus puri ir vientisa.
Taurę papuoškite lengvu šerkšnu - kraštelius pašlakstykite vandeniu ir aplipinkite cukrumi. Supilkite kokteilį, įdėkite šerbeto rutuliuką. Papuoškite žaluma.
Receptas iš Vilniaus senamiestyje įsikūrusio restorano "Lokys".
Skanaus!
Receptas bei nuotrauka priklauso Vilniaus senamiestyje įsikūrusiam restoranui „Lokys“.
Komentarai (6)
-
GABRIELĖ
2011-04-09 12:28
o:-) o:-) o:-) o:-) :super: :super: :bravo: :taip: :soku2: :soku2: :taip: Negaliu net nuo kompiuterio nuei o:-) t kaip skanu ŽIURĖTI o:-)
-
karolina
2011-02-24 20:42
kaip skanu dar panasiesniu receptuku reik idet o:-) :jee: :parselis: :myliu:
-
jurate
2011-02-20 12:00
vau labai skanu aciu uz recepta :super: :geda: SUPER SUPER nieks neatsispirs paragaukit
-
Monika
2011-01-26 20:25
Atrodo skaniai :mmm: