Trintų vaisių ir uogų kokteilis su gaiviuoju spanguolių šerbetu
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
50 gramų braškės
50 gramų vyšnios
50 gramų bananai
50 mililitrų apelsinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
„Skonio atgaivinimui” po gausių šventinio stalo vaišių...
Šerbetas:
Spanguolės – 60 g
Vanduo – 20 g
Cukrus – 50 g
Citrinų sultys – 0,5 vnt.
Putojantis vynas – 30 g

Bananus, vyšnias, braškes suplakite plakikliu, įmaišykite apelsinų sultis.

Paruoškite šerbetą: sutrinkite spanguoles ir išspauskite sultis. Jas sumaišykite su vandeniu, cukrumi, citrinos sultimis ir užvirinkite. Atvėsinkite. Supilkite putojantį vyną ir pastatykite į šaldiklį. Kai masė lengvai pašals, ištraukite ir suplakite elektriniu maišytuvu. Plakite neilgai, maždaug 3 minutes, kad mišinys nepradėtų tirpti, tada vėl įstatykite į šaldiklį. Darydami pertraukas taip plakite kelis kartus, kol masė bus puri ir vientisa.

Taurę papuoškite lengvu šerkšnu - kraštelius pašlakstykite vandeniu ir aplipinkite cukrumi. Supilkite kokteilį, įdėkite šerbeto rutuliuką. Papuoškite žaluma.

Receptas iš Vilniaus senamiestyje įsikūrusio restorano "Lokys".

Skanaus!

Receptas bei nuotrauka priklauso Vilniaus senamiestyje įsikūrusiam restoranui „Lokys“.

Populiariausi receptai šią savaitę

Trintų vaisių ir uogų kokteilis su gaiviuoju spanguolių šerbetu

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

„Skonio atgaivinimui” po gausių šventinio stalo vaišių...
Šerbetas:
Spanguolės – 60 g
Vanduo – 20 g
Cukrus – 50 g
Citrinų sultys – 0,5 vnt.
Putojantis vynas – 30 g

Bananus, vyšnias, braškes suplakite plakikliu, įmaišykite apelsinų sultis.

Paruoškite šerbetą: sutrinkite spanguoles ir išspauskite sultis. Jas sumaišykite su vandeniu, cukrumi, citrinos sultimis ir užvirinkite. Atvėsinkite. Supilkite putojantį vyną ir pastatykite į šaldiklį. Kai masė lengvai pašals, ištraukite ir suplakite elektriniu maišytuvu. Plakite neilgai, maždaug 3 minutes, kad mišinys nepradėtų tirpti, tada vėl įstatykite į šaldiklį. Darydami pertraukas taip plakite kelis kartus, kol masė bus puri ir vientisa.

Taurę papuoškite lengvu šerkšnu - kraštelius pašlakstykite vandeniu ir aplipinkite cukrumi. Supilkite kokteilį, įdėkite šerbeto rutuliuką. Papuoškite žaluma.

Receptas iš Vilniaus senamiestyje įsikūrusio restorano "Lokys".

Skanaus!

Receptas bei nuotrauka priklauso Vilniaus senamiestyje įsikūrusiam restoranui „Lokys“.

Reklama:

Komentarai (6)


  • GABRIELĖ 2011-04-09 12:28

    o:-) o:-) o:-) o:-) :super: :super: :bravo: :taip: :soku2: :soku2: :taip: Negaliu net nuo kompiuterio nuei o:-) t kaip skanu ŽIURĖTI o:-)


  • karolina 2011-02-24 20:42

    kaip skanu dar panasiesniu receptuku reik idet o:-) :jee: :parselis: :myliu:


  • jurate 2011-02-20 12:00

    vau labai skanu aciu uz recepta :super: :geda: SUPER SUPER nieks neatsispirs paragaukit


  • Monika 2011-01-26 20:25

    Atrodo skaniai :mmm:


Daugiau receptų