
Pieno ir ledų kokteilis su persikais ir sultimis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
425 gramai | persikai (konservuoti) |
500 mililitrų | ledai (vaniliniai) |
0.25 vieneto | apelsinų sulčių |
2 lašai | vanilė |
2 stiklinės | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į plaktuvą sudėkite 425 g konservuotų persikų gabalėlių, 500 ml vanilinių ledų, 1/4 puodelio apelsinų sulčių, 2 - 3 lašus vanilės esencijos ir 2 puodelius atšaldyto pieno; suplakite. Patiekite tuoj pat, aukštose stiklinėse, galite papuošti apelsino skiltele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kakavinis kokteilis
-
Kokteilis "Kaipirinja"
-
Arbūzinis kokteilis
-
Pieno ir ledų kokteilis
-
Kavos ir „coco-colos“ kokteilis
-
Vyšnių kokteilis
-
Pieno, kavos ir vaisių kokteilis
-
Bananinis kokteilis
-
Ledų kokteilis
-
Žemuogių kokteilis
-
Arbūzinis kokteilis
-
Uogų kokteilis
-
Vaisių kokteilis "Gaiva"
-
Braškių gėrimas
-
Pieno ir bananų kokteilis
-
Sotusis braškių bananų koktelis
-
Šalto pieno ir apelsinų sulčių kokteilis
-
„Blackberry“ pieno kokteilis
-
Persikų kokteilis
-
Vyšnių ir kriaušių kokteilis
Pieno ir ledų kokteilis su persikais ir sultimis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Persikai, konservuoti,
425 gramai -
Ledai, vaniliniai,
500 mililitrų -
Apelsinų sultys,
1/4 vieneto -
Vanilė,
2 lašai -
Pienas,
2 stiklinės
Gaminimo eiga:
Į plaktuvą sudėkite 425 g konservuotų persikų gabalėlių, 500 ml vanilinių ledų, 1/4 puodelio apelsinų sulčių, 2 - 3 lašus vanilės esencijos ir 2 puodelius atšaldyto pieno; suplakite. Patiekite tuoj pat, aukštose stiklinėse, galite papuošti apelsino skiltele.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai