
Pieno ir ledų kokteilis su persikais ir sultimis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
425 gramai | persikai (konservuoti) |
500 mililitrų | ledai (vaniliniai) |
0.25 vieneto | apelsinų sulčių |
2 lašai | vanilė |
2 stiklinės | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į plaktuvą sudėkite 425 g konservuotų persikų gabalėlių, 500 ml vanilinių ledų, 1/4 puodelio apelsinų sulčių, 2 - 3 lašus vanilės esencijos ir 2 puodelius atšaldyto pieno; suplakite. Patiekite tuoj pat, aukštose stiklinėse, galite papuošti apelsino skiltele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Granatų gėrimas
-
Pieno kokteilis
-
Sotusis braškių bananų koktelis
-
Pieniškas mėlynių kokteilis
-
Rudens vakaro kokteilis
-
Kokteilis "Kruvinoji Meri"
-
Paprastas šokoladinis kokteilis
-
Raganų puota
-
Šokolado ir bananų gėrimas
-
Turbo - mega kokteiliukas
-
Burokėlių, obuolių, morkų, salierų gėrimas
-
Kokteilis "Kaipirinja"
-
Vynuogių bananų kokteilis su sojų pienu
-
Braškių pienas
-
Studentiškas jogurtas
-
Pieno ir bananų kokteilis
-
Bananinis kokteilis
-
Ananasų ir mėlynių kokteilis
-
Vaisių kokteilis "Gaiva"
-
Kokteilis "Kosmopolitanas"
Pieno ir ledų kokteilis su persikais ir sultimis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Persikai, konservuoti,
425 gramai -
Ledai, vaniliniai,
500 mililitrų -
Apelsinų sultys,
1/4 vieneto -
Vanilė,
2 lašai -
Pienas,
2 stiklinės
Gaminimo eiga:
Į plaktuvą sudėkite 425 g konservuotų persikų gabalėlių, 500 ml vanilinių ledų, 1/4 puodelio apelsinų sulčių, 2 - 3 lašus vanilės esencijos ir 2 puodelius atšaldyto pieno; suplakite. Patiekite tuoj pat, aukštose stiklinėse, galite papuošti apelsino skiltele.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai