
Pieno ir ledų kokteilis su persikais ir sultimis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
425 gramai | persikai (konservuoti) |
500 mililitrų | ledai (vaniliniai) |
0.25 vieneto | apelsinų sulčių |
2 lašai | vanilė |
2 stiklinės | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į plaktuvą sudėkite 425 g konservuotų persikų gabalėlių, 500 ml vanilinių ledų, 1/4 puodelio apelsinų sulčių, 2 - 3 lašus vanilės esencijos ir 2 puodelius atšaldyto pieno; suplakite. Patiekite tuoj pat, aukštose stiklinėse, galite papuošti apelsino skiltele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananų ir ledų kokteilis
-
Kefyro su pomidorų sultimis kokteilis
-
Kefyro kokteilis
-
Šokoladinis pieno kokteilis su cinamonu
-
Vynuogių bananų kokteilis su sojų pienu
-
Kokteilis "Between the sheets"
-
Kokteilis "Kosmopolitanas"
-
Braškių pienas
-
Kokteilis "Kruvinoji Meri"
-
Kokteilis „Pabusk ir dainuok“
-
Šviežių daržovių sultys
-
Kivi vaisių kokteilis
-
Šokolado ir bananų gėrimas
-
Raganų puota
-
Pieno ir bananų kokteilis
-
Pieniškas mėlynių kokteilis
-
Ledų kokteilis
-
Studentiškas jogurtas
-
Bananinė braškė
-
Kokteilis „Miksas“
Pieno ir ledų kokteilis su persikais ir sultimis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Persikai, konservuoti,
425 gramai -
Ledai, vaniliniai,
500 mililitrų -
Apelsinų sultys,
1/4 vieneto -
Vanilė,
2 lašai -
Pienas,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į plaktuvą sudėkite 425 g konservuotų persikų gabalėlių, 500 ml vanilinių ledų, 1/4 puodelio apelsinų sulčių, 2 - 3 lašus vanilės esencijos ir 2 puodelius atšaldyto pieno; suplakite. Patiekite tuoj pat, aukštose stiklinėse, galite papuošti apelsino skiltele.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai