Į taurę sudėkite mėtų lapelius, cukrų ir švelniai pagrūskite grūstuvu. Į plaktuvę su ledo kubeliais supilkite žaliųjų citrinų sultis, cukraus sirupą ir suplakite. Į taurę pridėkite grūsto ledo, nukoškite plaktuvės turinį ir kiek lieka vietos – pripildykite imbiero limonadu (Ginger Ale).
Papuoškite žaliosios citrinos riekele.

Nekaltas Mojito - Nojito
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 arbatinis šaukštelis | cukrus (lapeliai) | |
10 vienetų | mėta | |
30 mililitrų | žalioji citrina (šviežiai spaustos sultys) | |
15 mililitrų | sirupas (cukrays) | |
120 mililitrų | limonadas (imbiero) | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | žalioji citrina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Miško uogų kokteilis
-
Trintų vaisių kokteilis
-
Pieniškas braškių koktelis su mėtomis
-
Vaisių kokteilis
-
Pieno kokteilis
-
Arbūzų ir mango kokteilis
-
Kokteilis "Kosmopolitanas"
-
Kokteilis „Vitaminų arsenalas“
-
Vasariškas kokteilis su šlakeliu citrininio likerio
-
Burokėlių, obuolių, morkų, salierų gėrimas
-
Vaisių kokteilis "Gaiva"
-
Bananų ir ledų kokteilis
-
Pieno ir ledų kokteilis su persikais ir sultimis
-
Vanilinis kokteilis
-
Kokteilis "Between the sheets"
-
Juodųjų serbentų ir pieno kokteilis
-
Bananų-apelsinų kokteilis
-
„Blackberry“ pieno kokteilis
-
Vyšnių kokteilis
-
Aštrus pomidorų kokteilis
Nekaltas Mojito - Nojito
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Cukrus, lapeliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Mėta,
10 vienetų -
Žalioji citrina, šviežiai spaustos sultys,
30 mililitrų -
Sirupas, cukrays,
15 mililitrų -
Limonadas, imbiero,
120 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Žalioji citrina
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į taurę sudėkite mėtų lapelius, cukrų ir švelniai pagrūskite grūstuvu. Į plaktuvę su ledo kubeliais supilkite žaliųjų citrinų sultis, cukraus sirupą ir suplakite. Į taurę pridėkite grūsto ledo, nukoškite plaktuvės turinį ir kiek lieka vietos – pripildykite imbiero limonadu (Ginger Ale).
Papuoškite žaliosios citrinos riekele.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...