Į taurę sudėkite mėtų lapelius, cukrų ir švelniai pagrūskite grūstuvu. Į plaktuvę su ledo kubeliais supilkite žaliųjų citrinų sultis, cukraus sirupą ir suplakite. Į taurę pridėkite grūsto ledo, nukoškite plaktuvės turinį ir kiek lieka vietos – pripildykite imbiero limonadu (Ginger Ale).
Papuoškite žaliosios citrinos riekele.
Nekaltas Mojito - Nojito
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus (lapeliai) | |
| 10 vienetų | mėta | |
| 30 mililitrų | žalioji citrina (šviežiai spaustos sultys) | |
| 15 mililitrų | sirupas (cukrays) | |
| 120 mililitrų | limonadas (imbiero) | |
| Papuošimui: | ||
| šiek tiek | žalioji citrina | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananų ir ledų kokteilis
-
Burokėlių, obuolių, morkų, salierų gėrimas
-
Vaisinis glotnutis su mėtų arbata
-
Arbūzinis kokteilis
-
Kokteilis „Angelas“
-
Turbo - mega kokteiliukas
-
Trintų vaisių ir uogų kokteilis su gaiviuoju spanguolių šerbetu
-
Vitaminų kokteilis
-
Kokteilis „Multi“
-
Mėlynių ir bananų kokteilis
-
Šokoladinis kokteilis
-
Vanilinis kokteilis
-
Paprastas šokoladinis kokteilis
-
Kokteilis žiemos rytui
-
Braškių gėrimas
-
Kokteilis „Naujoji Zelandija“
-
Morkų sulčių ir persikų tyrelė
-
Vaisių kokteilis "Gaiva"
-
Vasariškas kokteilis
-
Žemuogių kokteilis
Nekaltas Mojito - Nojito
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Cukrus, lapeliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Mėta,
10 vienetų -
Žalioji citrina, šviežiai spaustos sultys,
30 mililitrų -
Sirupas, cukrays,
15 mililitrų -
Limonadas, imbiero,
120 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Žalioji citrina
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į taurę sudėkite mėtų lapelius, cukrų ir švelniai pagrūskite grūstuvu. Į plaktuvę su ledo kubeliais supilkite žaliųjų citrinų sultis, cukraus sirupą ir suplakite. Į taurę pridėkite grūsto ledo, nukoškite plaktuvės turinį ir kiek lieka vietos – pripildykite imbiero limonadu (Ginger Ale).
Papuoškite žaliosios citrinos riekele.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
