 
    Tradicinė balta mišrainė "Varpeliai"
            Porcijų skaičius: 
        6
    
            Paruošimo laikas: 
        Apie 1 val
    
INGREDIENTAI:
        
                            
                Porcijų skaičius: 6
                    
        | 8 vienetai | bulvių (virtos) | 
| 4 vienetai | morkos (virtos) | 
| 3 vienetai | agurkų (rauginti) | 
| 1 vienetas | svogūnai | 
| 1 stiklinė | žirneliai ((konservuoti)) | 
| 100 gramų | majonezas (DAUMANTŲ) | 
| 2 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) | 
| 1 valgomasis šaukštas | poras (smuolkintas) | 
| 1 arbatinis šaukštelis | granatai (sėklos) | 
| šiek tiek | druska | 
| šiek tiek | pipirai | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 1 val
                    
                    Dalį morkos, agurko ir 1 kiaušinį palikti papuošimui. Likusias morkas, bulves, svogūną, agurkus, kiaušinį supjaustyti kubeliais.Suberti žirnelius, druską,pipirus, sudėti didžiają dalį majonezo, išmaišyti. Sudėti mišrainę į indą, aptepti likusiu majonezu. Paliktą kiaušinį nulupti, atskirti baltymą nuo trynio, kiekvieną atskirai susmulkinti. Iš smulkinto kiaušinio, morkos ir agurko juostelių padaryti varpelio formą ant mišrainės, iš palikto agurko  padaryti kaspiną varpeliams, iš palikto agurko  padaryti kaspiną varpeliams, papuošti smulkintais porais, granato sėklomis.
                            Tradicinė balta mišrainė "Varpeliai"
                Komentarai:
                1
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
- 
                                                            
                                                            Bulvės, virtos, 8 vienetai 
- 
                                                            
                                                            Morkos, virtos, 4 vienetai 
- 
                                                            
                                                            Agurkai, rauginti, 3 vienetai 
- 
                                                            
                                                            Svogūnai, 1 vienetas 
- 
                                                            
                                                            Žirneliai, (konservuoti), 1 stiklinė 
- 
                                                            
                                                            Majonezas, DAUMANTŲ, 100 gramų 
- 
                                                            
                                                            Kiaušiniai, kietai virti, 2 vienetai 
- 
                                                            
                                                            Poras, smuolkintas, 1 valgomasis šaukštas 
- 
                                                            
                                                            Granatai, sėklos, 1 arbatinis šaukštelis 
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Dalį morkos, agurko ir 1 kiaušinį palikti papuošimui. Likusias morkas, bulves, svogūną, agurkus, kiaušinį supjaustyti kubeliais.Suberti žirnelius, druską,pipirus, sudėti didžiają dalį majonezo, išmaišyti. Sudėti mišrainę į indą, aptepti likusiu majonezu. Paliktą kiaušinį nulupti, atskirti baltymą nuo trynio, kiekvieną atskirai susmulkinti. Iš smulkinto kiaušinio, morkos ir agurko juostelių padaryti varpelio formą ant mišrainės, iš palikto agurko padaryti kaspiną varpeliams, iš palikto agurko padaryti kaspiną varpeliams, papuošti smulkintais porais, granato sėklomis.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        
 
                 
                     Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
                                        Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
                                     Skaniausias šokoladinis zefyrų kremas
                                        Skaniausias šokoladinis zefyrų kremas
                                     Greiti vištienos kąsneliai
                                        Greiti vištienos kąsneliai
                                     Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                        Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                     Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                        Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                     Bandelės iš batono
                                        Bandelės iš batono