Didelis "Gingerbread"
AUTORIUS:
Akvilė
Porcijų skaičius: 35
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 35
2.5 stiklinės miltai
6 valgomieji šaukštai sviestas
5 valgomieji šaukštai medus
1 vienetas kiaušiniai
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
1 arbatinis šaukštelis soda
1 arbatinis šaukštelis druska
1 arbatinis šaukštelis prieskoniai (meduoliams (mišinys))
1 stiklinė „dansukker“ cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Nedideliam indelyje pakaitinti sviestą, medų, cukrų bei prieskonius. Supilti į didesnį dubenį bei atvėsinti iki kambario temperatūros. Įmušti paplaktą kiaušinį ir viską gerai išmaišyti.
2.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais bei soda, bei persijotus palaipsniui visad maišant supilti į medaus – kiaušinio mišinį. Viską gerai išmaišyti, suvynioti į maistinę plėvelę bei padėti 1 val. į šaldytuvą.
3.
Atvėsintą tešlą iškočioti iki kelių milimetrų storio, išspausti norimos formos meduoliukus, dėti į kepimo popieriumi arba miltais pabarstytą skardą ir dėti į įkaitintą iki 175°C orkaitę bei kepti apie 4-5 min. kol meduoliai gražiai paruduos.

Didelis "Gingerbread"

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 35
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Nedideliam indelyje pakaitinti sviestą, medų, cukrų bei prieskonius. Supilti į didesnį dubenį bei atvėsinti iki kambario temperatūros. Įmušti paplaktą kiaušinį ir viską gerai išmaišyti.

  2. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais bei soda, bei persijotus palaipsniui visad maišant supilti į medaus – kiaušinio mišinį. Viską gerai išmaišyti, suvynioti į maistinę plėvelę bei padėti 1 val. į šaldytuvą.

  3. Atvėsintą tešlą iškočioti iki kelių milimetrų storio, išspausti norimos formos meduoliukus, dėti į kepimo popieriumi arba miltais pabarstytą skardą ir dėti į įkaitintą iki 175°C orkaitę bei kepti apie 4-5 min. kol meduoliai gražiai paruduos.

Receptą atsiuntė Akvilė
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...