Apelsinų degtinė
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto apelsinų (žievelė)
1 litras degtinė
2 arbatiniai šaukšteliai cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Plonai nulupta apelsino žievelė smulkiai supjaustoma, užpilama degtine ir užberiama cukrumi.
Po 3—4 dienų perkošiama. Taip pat paruošiama degtinė su citrinos žievelėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Apelsinų degtinė

Komentarai: 8
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Plonai nulupta apelsino žievelė smulkiai supjaustoma, užpilama degtine ir užberiama cukrumi.
Po 3—4 dienų perkošiama. Taip pat paruošiama degtinė su citrinos žievelėmis.

Reklama:

Komentarai (8)


  • ricka 2011-01-08 12:07

    as taip ilgai negaleciau laukti!! :-(


  • ;;;;;;;;;; 2010-03-13 22:38

    :alus:


Daugiau receptų