Naminis chorizo burgeris
AUTORIUS:
KOTANYI,
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas mėsainių bandelių
5 vienetai vyšninių pomidorų
1 vienetas marinuoti agurkai
2 lapai romaninių salotų
0.3 vieneto rausvieji svogūnai
0.25 vieneto avokadų
50 gramų čederio sūris
1 valgomasis šaukštas pomidorų padažas
Mėsos paplotėliui:
300 gramų jautienos faršas
1 valgomasis šaukštas rūkytos paprikos miltelių
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis juodieji pipirai
1 žiupsnelis kajeno pipiras
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis aitriosios paprikos dribsnių
1 žiupsnelis maltas kuminas
1 žiupsnelis kalendra
1 žiupsnelis česnako milteliai
Majonezui:
1 vienetas kiaušiniai
0.5 vieneto citrinos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
2 valgomieji šaukštai klevų sirupas
1 valgomasis šaukštas garstyčios
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Gaminame naminį majonezą.
2.
Į kokteilinę įmušti kiaušinį, dėti garstyčių, druskos, pipirų, įspausti citriną, pilti aliejų.
3.
Majonezo ingredientus išplakti iki tirštumo.
4.
Jautieną pagardiname rūkytos paprikos milteliais, pipirais, druska, čili dribsniais, kuminu, kajeno pipirais, česnako milteliais, kalendra, alyvuogių aliejumi.
5.
Viską gerai išmaišyti.
6.
Palikti marinuotis 30 minučių.
7.
Kol marinuojasi jautiena, galime pasiruošti kitus ingredientus.
8.
Pomidorus sumauti ant iešmelio.
9.
Svogūną supjaustyti žiedais.
10.
Avokadą perpjauti, išimti kauliuką, ketvirtį supjaustyti juostelėmis.
11.
Marinuotą agurkėlį supjaustyti juostelėmis.
12.
Bandelę perpjauti per pusę išilgai.
13.
PRIMO kepsninę įkaitinti iki 300 lapsnių.
14.
Jautienos paplotėlį ir pomidorus kepti po 2 minutes.
15.
Bandelę pašildyti ant grilio.
16.
Ant vienos bandelės pusės tepame pomidorų padažo.
17.
Dedame jautienos paplotėlį.
18.
Ant viršaus dedame sūrį, avokadą, 3 pomidorus, agurkėlį, svogūnus, salotų lapus.
19.
Kitą bandelės pusę aptepame naminiu majonezu.
20.
Uždengiame mėsainį.
21.
Sutvirtiname iešmeliu su likusiais pomidorais.

Naminis chorizo burgeris

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai: Mėsos paplotėliui: Majonezui:
Gaminimo eiga:
  1. Gaminame naminį majonezą.

  2. Į kokteilinę įmušti kiaušinį, dėti garstyčių, druskos, pipirų, įspausti citriną, pilti aliejų.

  3. Majonezo ingredientus išplakti iki tirštumo.

  4. Jautieną pagardiname rūkytos paprikos milteliais, pipirais, druska, čili dribsniais, kuminu, kajeno pipirais, česnako milteliais, kalendra, alyvuogių aliejumi.

  5. Viską gerai išmaišyti.

  6. Palikti marinuotis 30 minučių.

  7. Kol marinuojasi jautiena, galime pasiruošti kitus ingredientus.

  8. Pomidorus sumauti ant iešmelio.

  9. Svogūną supjaustyti žiedais.

  10. Avokadą perpjauti, išimti kauliuką, ketvirtį supjaustyti juostelėmis.

  11. Marinuotą agurkėlį supjaustyti juostelėmis.

  12. Bandelę perpjauti per pusę išilgai.

  13. PRIMO kepsninę įkaitinti iki 300 lapsnių.

  14. Jautienos paplotėlį ir pomidorus kepti po 2 minutes.

  15. Bandelę pašildyti ant grilio.

  16. Ant vienos bandelės pusės tepame pomidorų padažo.

  17. Dedame jautienos paplotėlį.

  18. Ant viršaus dedame sūrį, avokadą, 3 pomidorus, agurkėlį, svogūnus, salotų lapus.

  19. Kitą bandelės pusę aptepame naminiu majonezu.

  20. Uždengiame mėsainį.

  21. Sutvirtiname iešmeliu su likusiais pomidorais.

Receptą atsiuntė KOTANYI
Reklama:

Komentarai (1)


  • Indrė 2016-07-08 15:50

    Labai skaniai atrodo, reiks pabandyti


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...