Naminis chorizo burgeris
AUTORIUS:
KOTANYI,
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas mėsanių bandelės
5 vienetai vyšninių pomidorų
1 vienetas marinuoti agurkai
2 lapai romaninės salotos
0.3 vieneto rausvieji svogūnai
0.25 vieneto avokadai
50 gramų čederio sūris
1 valgomasis šaukštas pomidorų padažas
Majonezui:
1 vienetas kiaušiniai
0.5 vieneto citrinos
2 valgomieji šaukštai aliejus
2 valgomieji šaukštai klevų sirupas
1 valgomasis šaukštas garstyčios
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai
Mėsos paplotėliui:
300 gramų jautienos faršas
1 valgomasis šaukštas rūkyta paprika
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejus
1 žiupsnelis juodieji pipirai
1 žiupsnelis kajeno pipiras
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis aitriųjų paprikų dribsniai
1 žiupsnelis kuminas
1 žiupsnelis kalendra
1 žiupsnelis česnakų milteliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Gaminame naminį majonezą.
2.
Į kokteilinę įmušti kiaušinį, dėti garstyčių, druskos, pipirų, įspausti citriną, pilti aliejų.
3.
Majonezo ingredientus išplakti iki tirštumo.
4.
Jautieną pagardiname rūkytos paprikos milteliais, pipirais, druska, čili dribsniais, kuminu, kajeno pipirais, česnako milteliais, kalendra, alyvuogių aliejumi.
5.
Viską gerai išmaišyti.
6.
Palikti marinuotis 30 minučių.
7.
Kol marinuojasi jautiena, galime pasiruošti kitus ingredientus.
8.
Pomidorus sumauti ant iešmelio.
9.
Svogūną supjaustyti žiedais.
10.
Avokadą perpjauti, išimti kauliuką, ketvirtį supjaustyti juostelėmis.
11.
Marinuotą agurkėlį supjaustyti juostelėmis.
12.
Bandelę perpjauti per pusę išilgai.
13.
PRIMO kepsninę įkaitinti iki 300 lapsnių.
14.
Jautienos paplotėlį ir pomidorus kepti po 2 minutes.
15.
Bandelę pašildyti ant grilio.
16.
Ant vienos bandelės pusės tepame pomidorų padažo.
17.
Dedame jautienos paplotėlį.
18.
Ant viršaus dedame sūrį, avokadą, 3 pomidorus, agurkėlį, svogūnus, salotų lapus.
19.
Kitą bandelės pusę aptepame naminiu majonezu.
20.
Uždengiame mėsainį.
21.
Sutvirtiname iešmeliu su likusiais pomidorais.

Naminis chorizo burgeris

Komentarai: 1
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai: Majonezui: Mėsos paplotėliui:
Gaminimo eiga:
  1. Gaminame naminį majonezą.

  2. Į kokteilinę įmušti kiaušinį, dėti garstyčių, druskos, pipirų, įspausti citriną, pilti aliejų.

  3. Majonezo ingredientus išplakti iki tirštumo.

  4. Jautieną pagardiname rūkytos paprikos milteliais, pipirais, druska, čili dribsniais, kuminu, kajeno pipirais, česnako milteliais, kalendra, alyvuogių aliejumi.

  5. Viską gerai išmaišyti.

  6. Palikti marinuotis 30 minučių.

  7. Kol marinuojasi jautiena, galime pasiruošti kitus ingredientus.

  8. Pomidorus sumauti ant iešmelio.

  9. Svogūną supjaustyti žiedais.

  10. Avokadą perpjauti, išimti kauliuką, ketvirtį supjaustyti juostelėmis.

  11. Marinuotą agurkėlį supjaustyti juostelėmis.

  12. Bandelę perpjauti per pusę išilgai.

  13. PRIMO kepsninę įkaitinti iki 300 lapsnių.

  14. Jautienos paplotėlį ir pomidorus kepti po 2 minutes.

  15. Bandelę pašildyti ant grilio.

  16. Ant vienos bandelės pusės tepame pomidorų padažo.

  17. Dedame jautienos paplotėlį.

  18. Ant viršaus dedame sūrį, avokadą, 3 pomidorus, agurkėlį, svogūnus, salotų lapus.

  19. Kitą bandelės pusę aptepame naminiu majonezu.

  20. Uždengiame mėsainį.

  21. Sutvirtiname iešmeliu su likusiais pomidorais.

Receptą atsiuntė KOTANYI
Reklama:

Komentarai (1)


  • Indrė 2016-07-08 15:50

    Labai skaniai atrodo, reiks pabandyti


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...