Skanesni burokėliai

Virti burokėliai bus sultingesni, jei juos virsite neluptus ir nenupjausite šaknelės.
Burokėlius virkite neuždengtame puode, tada jie neapkars.
Vandens, kuriame verda burokėliai, sūdyti nereikia.
Burokėlius užtenka virti 0,5 val., bet nusunkus dar reikia 10 min. palaikyti šaltame vandenyje.
Kad virti ir susmulkinti burokėliai nepakeistų spalvos, prieš dėdami juos į mėsos sultinį apibarstykite citrinos rūgštimi arba dėkite į parūkštinią sultinį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
Komentarai