Skanesni burokėliai

Virti burokėliai bus sultingesni, jei juos virsite neluptus ir nenupjausite šaknelės.
Burokėlius virkite neuždengtame puode, tada jie neapkars.
Vandens, kuriame verda burokėliai, sūdyti nereikia.
Burokėlius užtenka virti 0,5 val., bet nusunkus dar reikia 10 min. palaikyti šaltame vandenyje.
Kad virti ir susmulkinti burokėliai nepakeistų spalvos, prieš dėdami juos į mėsos sultinį apibarstykite citrinos rūgštimi arba dėkite į parūkštinią sultinį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Kaimiškas pyragas
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Obuolių pyragas su aguonomis
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Kalėdinės spurgos
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
Komentarai