Skanesni burokėliai
Virti burokėliai bus sultingesni, jei juos virsite neluptus ir nenupjausite šaknelės.
Burokėlius virkite neuždengtame puode, tada jie neapkars.
Vandens, kuriame verda burokėliai, sūdyti nereikia.
Burokėlius užtenka virti 0,5 val., bet nusunkus dar reikia 10 min. palaikyti šaltame vandenyje.
Kad virti ir susmulkinti burokėliai nepakeistų spalvos, prieš dėdami juos į mėsos sultinį apibarstykite citrinos rūgštimi arba dėkite į parūkštinią sultinį.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
- Viskio karamelė
- Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
- Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
- Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
- Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Citrininė karka su keptomis daržovėmis
- Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
- Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
Komentarai