Skanesni burokėliai
Virti burokėliai bus sultingesni, jei juos virsite neluptus ir nenupjausite šaknelės.
Burokėlius virkite neuždengtame puode, tada jie neapkars.
Vandens, kuriame verda burokėliai, sūdyti nereikia.
Burokėlius užtenka virti 0,5 val., bet nusunkus dar reikia 10 min. palaikyti šaltame vandenyje.
Kad virti ir susmulkinti burokėliai nepakeistų spalvos, prieš dėdami juos į mėsos sultinį apibarstykite citrinos rūgštimi arba dėkite į parūkštinią sultinį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalėdinės spurgos
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Obuolių pyragas su aguonomis
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Džiovintų vaisių rutuliukai
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais

Komentarai