Skanesni burokėliai

Virti burokėliai bus sultingesni, jei juos virsite neluptus ir nenupjausite šaknelės.
Burokėlius virkite neuždengtame puode, tada jie neapkars.
Vandens, kuriame verda burokėliai, sūdyti nereikia.
Burokėlius užtenka virti 0,5 val., bet nusunkus dar reikia 10 min. palaikyti šaltame vandenyje.
Kad virti ir susmulkinti burokėliai nepakeistų spalvos, prieš dėdami juos į mėsos sultinį apibarstykite citrinos rūgštimi arba dėkite į parūkštinią sultinį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Viskio karamelė
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
-
Rabarbarų uogienė
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Tagliatelle su krevetėmis
Komentarai