GAMINK IŠMANIAI SU FRANKE! Svogūnų pjaustymo ypatumai
Seniai pavydžiu žvilgsniu stebite, kaip virtuvės virtuozai sugeba greitai ir gražiai supjaustyti svogūną? Keletas puikių patarimų, padėsiančių Jums pasijusti vienu iš jų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Obuolių pyragas su aguonomis
-
Šokoladiniai triufeliai su vafliais
-
Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
-
Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu

Komentarai