GAMINK IŠMANIAI SU FRANKE! Svogūnų pjaustymo ypatumai

Seniai pavydžiu žvilgsniu stebite, kaip virtuvės virtuozai sugeba greitai ir gražiai supjaustyti svogūną? Keletas puikių patarimų, padėsiančių Jums pasijusti vienu iš jų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalėdinės spurgos
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Rabarbarų uogienė
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Bandelės iš batono
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
Komentarai