GAMINK IŠMANIAI SU FRANKE! Svogūnų pjaustymo ypatumai

Seniai pavydžiu žvilgsniu stebite, kaip virtuvės virtuozai sugeba greitai ir gražiai supjaustyti svogūną? Keletas puikių patarimų, padėsiančių Jums pasijusti vienu iš jų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Nekeptas šokoladinis sūrio tortas (Cheesecake)
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Rabarbarų uogienė
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
Komentarai