GAMINK IŠMANIAI SU FRANKE! Svogūnų pjaustymo ypatumai
Seniai pavydžiu žvilgsniu stebite, kaip virtuvės virtuozai sugeba greitai ir gražiai supjaustyti svogūną? Keletas puikių patarimų, padėsiančių Jums pasijusti vienu iš jų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
- Kalėdinės spurgos
- Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
- Tagliatelle su krevetėmis
- Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
- Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
- Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
- Jogurtinis tortas su vaisiais
- Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
- Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
Komentarai