GAMINK IŠMANIAI SU FRANKE! Svogūnų pjaustymo ypatumai

Seniai pavydžiu žvilgsniu stebite, kaip virtuvės virtuozai sugeba greitai ir gražiai supjaustyti svogūną? Keletas puikių patarimų, padėsiančių Jums pasijusti vienu iš jų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Rabarbarų uogienė
-
Greiti vištienos kąsneliai
Komentarai