GAMINK IŠMANIAI SU FRANKE! Svogūnų pjaustymo ypatumai

Seniai pavydžiu žvilgsniu stebite, kaip virtuvės virtuozai sugeba greitai ir gražiai supjaustyti svogūną? Keletas puikių patarimų, padėsiančių Jums pasijusti vienu iš jų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Kaimiškas pyragas
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Kalėdinės spurgos
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Obuolių pyragas su aguonomis
Komentarai