GAMINK IŠMANIAI SU FRANKE! Svogūnų pjaustymo ypatumai
Seniai pavydžiu žvilgsniu stebite, kaip virtuvės virtuozai sugeba greitai ir gražiai supjaustyti svogūną? Keletas puikių patarimų, padėsiančių Jums pasijusti vienu iš jų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Kalėdinės spurgos
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas

Komentarai