Apie miltų kokybę

Geri miltai, sugniaužus juos saujoje, nesusispaudžia, o lengvai išbyra. Priplėkę - saują atgniaužus, pasilieka gniužule.
Laikomus miltus apsaugosite nuo kenkėjų, jei ant miltų padėsite keletą česnako skiltelių.
Kad tešloje nesusidarytų gumuliukų, reikia ne miltus berti į skystį, o pieną ar vandenį pilti į persijotus miltus.
Gerų miltų kvapas beveik nejaučiamas, būdingas grūdams. Sugedę miltai turi suplėkusį, pelėsių, rūgštų ar kitokį pašalinį kvapą.
Kad miltų padažas nesusivoliotų rutuliukais, miltus maišydami berkite į pasūdytą vandenį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Viskio karamelė
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Rabarbarų uogienė
-
Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
Komentarai