Pyragėliai su frančipanu pagal J. Oliverį
AUTORIUS:
Ramunė Matulienė
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Frančipani masei:
100 gramų migdolai (drožlės)
1 vienetas kiaušiniai
100 gramų sviestas
100 gramų „dansukker“ cukranendrių cukrus „demerara“
1 arbatinis šaukštelis „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile
0.5 vieneto apelsinų ((žievelė))
Tešlai:
3 vienetai kiaušiniai
100 gramų sviestas
150 gramų jogurtas (natūralus)
150 gramų „dansukker“ cukraus milteliai
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
200 gramų miltai
100 džemas (mėgstamas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Užmaišome keksiukams tešlą.
2.
Sumaišome frančipano masę.
3.
Į formeles dedame tešlos, ant jos truputuką džemo, padengiame frančipano mase. Kepame apie 20 minučių 190°C temperatūroje.

Pyragėliai su frančipanu pagal J. Oliverį

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Frančipani masei: Tešlai:
Gaminimo eiga:
  1. Užmaišome keksiukams tešlą.

  2. Sumaišome frančipano masę.

  3. Į formeles dedame tešlos, ant jos truputuką džemo, padengiame frančipano mase. Kepame apie 20 minučių 190°C temperatūroje.

Receptą atsiuntė Ramunė Matulienė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...