Po kalėdiniai sausainiai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų sviestas
200 gramų avižų
1 vienetas kiaušiniai
1 valgomasis šaukštas grietinė
0.5 stiklinės kvietiniai miltai
0.5 stiklinės prieskoniai (fruktozė)
50 gramų saulėgrąžos
50 gramų sezamas (sėklos)
50 gramų razinos
50 gramų spanguolės (džiovintos)
50 gramų graikiniai riešutai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Sviestą ištirpiname, jį supilame į avižas ir atvėsiname. Kitame puode išplakame kiaušinius su fruktoze. Supilame grietinę ir išmaišome. šią masę pilame į avižas, suberiame miltus ir gerai išmaišome. Razinas ir spanguoles pamerkiame vandenyje ir paliekame 15 min., kad suminkštėtų. Po to, jas nusausiname ir pilame į tešlą, taip pat ir sezamus, saulėgrąžas bei smulkintus graikinius riešutus. Išmaišome. Orkaitę įkaitiname iki 1800 C laipsnių. Iš tešlos ant sviestinio popieriaus formuojame sausainius, dedame į orkaitę ir kepame apie 20 min., kol truputį parus. Skanaus!

Po kalėdiniai sausainiai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sviestą ištirpiname, jį supilame į avižas ir atvėsiname. Kitame puode išplakame kiaušinius su fruktoze. Supilame grietinę ir išmaišome. šią masę pilame į avižas, suberiame miltus ir gerai išmaišome. Razinas ir spanguoles pamerkiame vandenyje ir paliekame 15 min., kad suminkštėtų. Po to, jas nusausiname ir pilame į tešlą, taip pat ir sezamus, saulėgrąžas bei smulkintus graikinius riešutus. Išmaišome. Orkaitę įkaitiname iki 1800 C laipsnių. Iš tešlos ant sviestinio popieriaus formuojame sausainius, dedame į orkaitę ir kepame apie 20 min., kol truputį parus. Skanaus!

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...