Kreoliškas ryžių patiekalas
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
250 gramų ryžiai
500 gramų dešrelės
1 vienetas svogūnai
400 gramų pomidorai
1 vienetas aitriosios paprikos
2 vienetai paprika
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
3 valgomieji šaukštai sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
2 šaukštuose įkaitinto sviesto arba margarino pakepinama smulkiai supjaustytas svogūnas ir česnakas, taip pat plonais žiedeliais supjaustyti ankštiniai pipirai. Sudedami griežinėliais supjaustyti pomidorai. Viskas gerai sumaišoma. Gabaliukais supjaustytos dešrelės apkepinamos likusiame svieste ir sumaišoma su paruoštu pomidorų svogūnų padažu. Sudedami prieskoniai. Į puodą sukrečiama išvirta biri ryžių košė, ji apipilama šiuo padažu ir 15 min. orkaitėje kepama.

Kreoliškas ryžių patiekalas

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

2 šaukštuose įkaitinto sviesto arba margarino pakepinama smulkiai supjaustytas svogūnas ir česnakas, taip pat plonais žiedeliais supjaustyti ankštiniai pipirai. Sudedami griežinėliais supjaustyti pomidorai. Viskas gerai sumaišoma. Gabaliukais supjaustytos dešrelės apkepinamos likusiame svieste ir sumaišoma su paruoštu pomidorų svogūnų padažu. Sudedami prieskoniai. Į puodą sukrečiama išvirta biri ryžių košė, ji apipilama šiuo padažu ir 15 min. orkaitėje kepama.

Reklama:

Komentarai (3)


  • (anonimas) 2010-05-04 17:08

    :-p :-D :super: %-)


  • (anonimas) 2009-08-20 22:44

    :parselis:


  • o 2009-03-17 18:44

    skanus :parselis: :myliu: :bloga: [:-)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...