Kiauliena su dešrelėmis ir obuoliais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
300 gramų kiauliena
200 gramų dešrelės
4 vienetai bulvių
3 vienetai obuoliai (rūgštūs)
0.5 litro sultinys (mėsos)
50 gramų sviestas
šiek tiek džiūvėsėliai
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
šiek tiek druska
150 gramų svogūnai (laiškai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulvės supjaustomos kubiukais ir apverdamos sultinyje su prieskoniais. Į bulves sudedami kubiukais supjaustyti obuoliai ir troškinama 10— 15 min., kol išverda visas sultinys.
Kiauliena supjaustoma gabaliukais, išmušama, pasūdoma, apibarstoma pipirais, apvoliojama džiūvėsėliais ir apkepama. Baigiant kepti, į keptuvę dedamos dešrelės, bulvės ir obuoliai, užbarstoma pipirų, užpilama kepintų svogūnų laiškų. Patiekiant į lėkštę dedama vienoje pusėje kiauliena, kitoje dešrelės, viduryje obuoliai ir bulvės. Valgoma su salotomis.

Kiauliena su dešrelėmis ir obuoliais

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Bulvės supjaustomos kubiukais ir apverdamos sultinyje su prieskoniais. Į bulves sudedami kubiukais supjaustyti obuoliai ir troškinama 10— 15 min., kol išverda visas sultinys.
Kiauliena supjaustoma gabaliukais, išmušama, pasūdoma, apibarstoma pipirais, apvoliojama džiūvėsėliais ir apkepama. Baigiant kepti, į keptuvę dedamos dešrelės, bulvės ir obuoliai, užbarstoma pipirų, užpilama kepintų svogūnų laiškų. Patiekiant į lėkštę dedama vienoje pusėje kiauliena, kitoje dešrelės, viduryje obuoliai ir bulvės. Valgoma su salotomis.

Gairės: Keptuvėje
Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...