Kalėdų pyragas su kriaušėmis ir "DanSukker" miltiniu cukrumi
            Porcijų skaičius: 
        4
    
            Paruošimo laikas: 
        Apie 1 val
    
INGREDIENTAI:
        
                            
                Porcijų skaičius: 4
                    
        | 0.5 stiklinės | miltai | 
| 0.5 stiklinės | cukrus | 
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus | 
| 3 vienetai | kiaušiniai | 
| 1 vienetas | kriaušės | 
| 2 arbatiniai šaukšteliai | „dansukker“ cukraus milteliai | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 1 val
                    
                    1.
                                                                Kiaušinius suplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberti miltus ir dar šiek tiek paplakti.
                            2.
                                                                Kriaušę nuplauti, išpjauti sėklas. Supjaustyti gabaliukais.
                            3.
                                                                Kepimo formos dugną iškloti kepimo popieriumi , sudėti kriauses ir išpilti tešlą.
                            4.
                                                                Kepti 180°C temp.  40 min.
                            5.
                                                                Kai iškeps, ištraukti iš kepimo formos, apversti ir apibarstyti "Dan Sukker" pudra.
                            Kalėdų pyragas su kriaušėmis ir "DanSukker" miltiniu cukrumi
                Komentarai:
                1
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 - Porcijų skaičius: 4
 
- 
                                                            
                                                            Miltai, 
0.5 stiklinės  - 
                                                            
                                                            Cukrus, 
0.5 stiklinės  - 
                                                            
                                                            Vanilinis cukrus, 
1 arbatinis šaukštelis  - 
                                                            
                                                            Kiaušiniai, 
3 vienetai  - 
                                                            
                                                            Kriaušės, 
1 vienetas  - 
                                                            
                                                            „Dansukker“ cukraus milteliai, 
2 arbatiniai šaukšteliai  - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Kiaušinius suplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberti miltus ir dar šiek tiek paplakti.
Kriaušę nuplauti, išpjauti sėklas. Supjaustyti gabaliukais.
Kepimo formos dugną iškloti kepimo popieriumi , sudėti kriauses ir išpilti tešlą.
Kepti 180°C temp. 40 min.
Kai iškeps, ištraukti iš kepimo formos, apversti ir apibarstyti "Dan Sukker" pudra.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        