Įdaryti pievagrybiai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
300 gramų pievagrybiai
1 valgomasis šaukštas sviestas
1 stiklinė bulvių (košė)
1 vienetas rauginti agurkai
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pievagrybiai nuvalomi ir nuplaunami. Galvutės nupjaustomos ir sveikos ištroškinamos svieste. Koteliai smulkiai supjaustomi, ištroškinami ir sumaišomi su bulvių koše, smarkiai papipirinama. Šio mišinio pripildomos pievagrybių galvutės. Ant kiekvienos jų uždedama po griežinėlį agurko.

Įdaryti pievagrybiai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Pievagrybiai nuvalomi ir nuplaunami. Galvutės nupjaustomos ir sveikos ištroškinamos svieste. Koteliai smulkiai supjaustomi, ištroškinami ir sumaišomi su bulvių koše, smarkiai papipirinama. Šio mišinio pripildomos pievagrybių galvutės. Ant kiekvienos jų uždedama po griežinėlį agurko.

Reklama:

Komentarai (2)


  • gabi 2011-10-11 00:45

    labai skanu, ir sveciams labai patiko. Liux :) :super:


  • kristina 2008-10-01 20:29

    manau kad turetu buti neblogai kai buna kokia nors svente,reikes tikrai pabandyti :)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...