Aromatinė silkė
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
3 vienetai silkė (sūdytos)
1 vienetas svogūnai
1 arbatinis šaukštelis kvapieji pipirai
1 arbatinis šaukštelis kadagio uogos (maltos)
1 arbatinis šaukštelis mairūnas
0.5 arbatinio šaukštelio muskatas (trintas)
šiek tiek lauro lapų (smulkintas)
2 skiltelės česnakas
0.5 stiklinės aliejaus
1 stiklinė citrinų sultys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš sutrinto česnako, aliejaus, citrinos sulčių paruošti padažą.
Išmirkytą silkę nulupti, išimti kaulus.
Svogūną supjaustyti žiedeliais, nuplikyti verdančiu vandeniu.
Dėti sluoksniais silkę ir svogūnus, pabarstant prieskoniais.
Užpilti padažu, uždengti ir 2-3 dienas palaikyti šaldytuve.
Patiekiant sudėti į lėkštę, puošti smulkintais svogūnų laiškais, petražolėmis, pjaustyta paprika.

Aromatinė silkė

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Iš sutrinto česnako, aliejaus, citrinos sulčių paruošti padažą.
Išmirkytą silkę nulupti, išimti kaulus.
Svogūną supjaustyti žiedeliais, nuplikyti verdančiu vandeniu.
Dėti sluoksniais silkę ir svogūnus, pabarstant prieskoniais.
Užpilti padažu, uždengti ir 2-3 dienas palaikyti šaldytuve.
Patiekiant sudėti į lėkštę, puošti smulkintais svogūnų laiškais, petražolėmis, pjaustyta paprika.

Gairės: Marinuoti
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...