1 vienetas | svogūnai (mėlynos) |
1 vienetas | svogūnai (paprasti) |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | kardamonas |
3 valgomieji šaukštai | cukrus ((cukranendrių)) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas ((kokosų)) |
1 lapas | mėta (šviežios) |
Gaminimas: svogūnus, česnaką nulupti ir supjaustyti gabaliukais. Kepti įkaitintoje keptuvėje naudojant kokoso sviestą, įberti kardemono. Kai apkeps ir įgaus gražią, sodrią spalvą, tada sumažinti temperatūrą ir maišant į keptuvę įberti 2-3š. cukranendrių cukraus. Tiekti į lėkšte ir papuošiame šviežios mėtos lapeliais. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gomaae špinatų salotos
- Vaisių salotos
- Burokėlių ir kopūstų salotos
- Rusiška mišrainė
- Karštos kukurūzų salotos
- Ridikėlių salotos
- Pekino kopūstų salotos su laiškiniais česnakais
- Salotos „Iš Amerikos“
- Gardžiai - greitos salotos
- Traiškytos bulvės orkaitėje
- Avokado salotos su riešutais
- Burokėlių ir žirnelių salotos
- Mėsos mišrainė
- Žalios salotos
- Marinuoti kiaušiniai
- Bulvinė mišrainė
- Cezario salotos
- Vynuogių ir migdolų salotos
- Gaivios salotos
- Sluoksniuota vištienos mišrainė
Svogūnų salotos
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Svogūnai, mėlynos,
1 vienetas -
Svogūnai, paprasti,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Kardamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus, (cukranendrių),
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, (kokosų),
2 valgomieji šaukštai -
Mėta, šviežios,
1 lapas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Reikia: 1 vnt. violetinio svogūno, 1 vnt. paprasto svogūno su rudu lukštu, 2 skiltelės česnako, 1 arbat.š. kardamono, 3 š. cukranendrių cukraus, kokosų sviesto kepimui, šviežios mėtos lapeliai.
Gaminimas: svogūnus, česnaką nulupti ir supjaustyti gabaliukais. Kepti įkaitintoje keptuvėje naudojant kokoso sviestą, įberti kardemono. Kai apkeps ir įgaus gražią, sodrią spalvą, tada sumažinti temperatūrą ir maišant į keptuvę įberti 2-3š. cukranendrių cukraus. Tiekti į lėkšte ir papuošiame šviežios mėtos lapeliais. Skanaus.