200 mililitrų | vanduo |
4 valgomieji šaukštai | medus |
2 valgomieji šaukštai | citrinos |
100 mililitrų | degtinė |
4 vienetai | aviečių (stiebai) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vermuto punšas
- Braškinė „Margarita“
- Apelsinų sulčių ir putojančio vyno gėrimas
- Baltarusiškas medus
- Night side
- Apelsinų likeris
- Žiemos arbata
- Kokteilis „Pina colada“
- APPLE MARTINI
- MARTINI ROCKS
- Citrininis putojančio vyno kokteilis
- Naminis likeris
- The Stranger
- Ananasinis putojantis vynas
- Martinio ir degtinės kokteilis
- Vyno gaminimas
- Kalėdinis punšas
- Kokteilis "Between the sheets"
- Pina Colada kokteilis
- Braškių likeris
Gėrimas nuo peršalimo
-
Vanduo,
200 mililitrų -
Medus,
4 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
2 valgomieji šaukštai -
Degtinė,
100 mililitrų -
Avietės, stiebai,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Aviečių stiebus virti apie 10 minučių, tada supilti į bokalą, įdėti medų ir supilti degtinę, įspausti citrinos sulčių. Skonis nekoks, bet labai gerai numuša temperatūrą ir nuima slogą.
Komentarai (6)
-
Tadas
2014-12-28 21:31
Kaip imanoma "du valguomuosius šaukštus citrinos
-
algiukas
2010-02-11 21:07
kais geriau is kart dainuot pradejau :D %-)
-
ligita
2010-01-04 19:01
taip padeda.bet man padeda dar sis variantas.i puodeli ipilti apie 30qramu viskio.suksteli medaus su citrinos riekele ir uzpilti verdanciu vandeniu.as ir serqu tai qydausi.ir dar aisku piena su medumi silta qeriu.linkiu sau ir visiems serqantiems pasveikti :ok:
-
astuti
2010-01-04 18:25
%-) sergu gal reikes betyti :bloga: :-( :alus: :-D