GAMINK IŠMANIAI SU FRANKE! Kaip sužinoti, ar mėsa iškepusi?

Dažnai baiminatės, ar pakankamai ilgai kepate mėsą, kad ji būtų puikiai iškepusi? O gal labiau mėgstate mėsą su krauju, bet kartais ją kepate per ilgai? Šie įdomūs ir netikėti patarimai padės Jums lengvai nustatyti mėsos iškepimo lygį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Viskio karamelė
-
Rabarbarų uogienė
-
Greiti vištienos kąsneliai
Komentarai