GAMINK IŠMANIAI SU FRANKE! Kaip sužinoti, ar mėsa iškepusi?
Dažnai baiminatės, ar pakankamai ilgai kepate mėsą, kad ji būtų puikiai iškepusi? O gal labiau mėgstate mėsą su krauju, bet kartais ją kepate per ilgai? Šie įdomūs ir netikėti patarimai padės Jums lengvai nustatyti mėsos iškepimo lygį.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Viskio karamelė
- Tagliatelle su krevetėmis
- Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
- Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
- Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
- Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
- Kiaulienos kepsneliai su majonezu
- Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
- Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
- Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
Komentarai