Vyšnių kisielius
AUTORIUS:
Vilija
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė vyšnios
4 valgomieji šaukštai cukrus
2 valgomieji šaukštai krakmolas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vyšnias pertrinti, nuplauti šaltu vandeniu, išimti kauliukus, užpilti cukrumi ir palikti 30 minučių.
2.
Per tą laiką uogas keletą kartų pamaišyti, kad susidarytų daugiau sulčių, kurias reikia nupilti, o vėliau supilti į gatavą kisielių.
3.
Uogų kauliukus užpilti 2,5 stiklinės karšto vandens, užvirinti ir iškošti.
4.
Į verdantį nuovirą su uogomis supilti išleistą bulvių krakmolą, vėl pakaitinti iki virimo, nukelti nuo ugnies.
5.
Į gatavą kisielių supilti uogų sultis ir išmaišyti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vyšnių kisielius

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Vyšnias pertrinti, nuplauti šaltu vandeniu, išimti kauliukus, užpilti cukrumi ir palikti 30 minučių.

  2. Per tą laiką uogas keletą kartų pamaišyti, kad susidarytų daugiau sulčių, kurias reikia nupilti, o vėliau supilti į gatavą kisielių.

  3. Uogų kauliukus užpilti 2,5 stiklinės karšto vandens, užvirinti ir iškošti.

  4. Į verdantį nuovirą su uogomis supilti išleistą bulvių krakmolą, vėl pakaitinti iki virimo, nukelti nuo ugnies.

  5. Į gatavą kisielių supilti uogų sultis ir išmaišyti.

Receptą atsiuntė Vilija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų