Vasaros uogų tortas
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų sviestas
4 valgomieji šaukštai kiaušiniai
320 gramų „dansukker“ cukraus milteliai
360 gramų miltai (kvietiniai)
4 arbatiniai šaukšteliai kepimo milteliai
1 vienetas citrinos (žievelė)
200 mililitrų pienas
300 mililitrų uogos (vasaros)
1 valgomasis šaukštas „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1 torto kepimo forma, kurios talpa – maždaug 2,4 l

Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Kepimo formą ištepkite riebalais ir pabarstykite miltais.
Ištirpinkite sviestą ir leiskite jam atvėsti. Išplakite kiaušinius, cukraus miltelius ir sirupą, kol masė bus puri. Atskirame inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir citrinos žievelę. Gautą masę sumaišykite su kiaušinių mase. Pilkite sviestą, pieną ir maišykite, kol masė bus vienalytė. Viską supilkite į kepimo formą ir kepkite 50–60 min.

Vasaros uogų tortas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

1 torto kepimo forma, kurios talpa – maždaug 2,4 l

Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Kepimo formą ištepkite riebalais ir pabarstykite miltais.
Ištirpinkite sviestą ir leiskite jam atvėsti. Išplakite kiaušinius, cukraus miltelius ir sirupą, kol masė bus puri. Atskirame inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir citrinos žievelę. Gautą masę sumaišykite su kiaušinių mase. Pilkite sviestą, pieną ir maišykite, kol masė bus vienalytė. Viską supilkite į kepimo formą ir kepkite 50–60 min.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...