Švediška silkė
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
500 gramų silkė (sūdyta)
0.75 stiklinės pienas
250 gramų slyvos (vengriškos)
1 valgomasis šaukštas cukrus
2 valgomieji šaukštai migdolai
0.25 arbatinio šaukštelio citrinos (žievelė)
2 valgomieji šaukštai krapai (kapoti)
3 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek citrinų sultys
šiek tiek kvapieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkę nuvalyti, išimti kaulus, pamirkyti piene 5-6 val., po to išimti, nusausinti ir supjaustyti gabalėliais.
Iš slyvų išimti kauliukus, pašlakstyti vandeniu, apiberti cukrumi, uždengti ir troškinti. Kai slyvos suminkštės, pertrinti per sietelį, išmaišyti su kapotais migdolais ir aliejumi, įberti pipirų, citrinos žievelę, įpilti citrinos sulčių.
Silkę sudėti į indą, užpilti padažu ir 2-3 val. palaikyti šaldytuve.

Švediška silkė

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Silkę nuvalyti, išimti kaulus, pamirkyti piene 5-6 val., po to išimti, nusausinti ir supjaustyti gabalėliais.
Iš slyvų išimti kauliukus, pašlakstyti vandeniu, apiberti cukrumi, uždengti ir troškinti. Kai slyvos suminkštės, pertrinti per sietelį, išmaišyti su kapotais migdolais ir aliejumi, įberti pipirų, citrinos žievelę, įpilti citrinos sulčių.
Silkę sudėti į indą, užpilti padažu ir 2-3 val. palaikyti šaldytuve.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...