"Skruzdelyno" sausainukai
AUTORIUS:
Roma
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
300 gramų miltai
1 vienetas kiaušiniai
1 vienetas kiaušiniai (tryniai)
1 arbatinis šaukštelis acto
1 stiklinė grietinė (riebi)
3 stiklinės medus
1 valgomasis šaukštas cukrus
3 valgomieji šaukštai vanduo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Miltus persijokite, sudėkite likusius produktus ir suminkykite tešlą. Tešla turi būti kietoka. Jei reikia įberkite daugiau miltų.

Iš tešlos suformuokite kamuoliuką, suvyniokite į maistinę plėvelę, dėkite į šaldytuvą 12 val.

Atvėsusią tešlą išdaužykite gerai kočėlu, muškite tešlą apie 3-5 minutes :)

Tešlą iškočiokite labai labai plonai apiberkite truputi miltais ir susukite kaip vyniotinį
Supjaustykite įstrižai. Kepti įkaitintame aliejuje.
2.
Paruošti sirupą - Į puodelį sudėkite medų, cukrų bei vandenį ir išvirkite sirupą. Virti reikia apie 5 minutes, kol įlašinus į šaltą vandenį susidarys lipnus lašelis arba patikrtint galite įmerkę juostelės kraštelį, jei palietus kraštelį sirupas tempiasi – vadinasi išviręs.

Kiekvieną sausainį pamerkti į sirupą

Skanaus

"Skruzdelyno" sausainukai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 20
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Miltus persijokite, sudėkite likusius produktus ir suminkykite tešlą. Tešla turi būti kietoka. Jei reikia įberkite daugiau miltų.

    Iš tešlos suformuokite kamuoliuką, suvyniokite į maistinę plėvelę, dėkite į šaldytuvą 12 val.

    Atvėsusią tešlą išdaužykite gerai kočėlu, muškite tešlą apie 3-5 minutes :)

    Tešlą iškočiokite labai labai plonai apiberkite truputi miltais ir susukite kaip vyniotinį
    Supjaustykite įstrižai. Kepti įkaitintame aliejuje.

  2. Paruošti sirupą - Į puodelį sudėkite medų, cukrų bei vandenį ir išvirkite sirupą. Virti reikia apie 5 minutes, kol įlašinus į šaltą vandenį susidarys lipnus lašelis arba patikrtint galite įmerkę juostelės kraštelį, jei palietus kraštelį sirupas tempiasi – vadinasi išviręs.

    Kiekvieną sausainį pamerkti į sirupą

    Skanaus

Receptą atsiuntė Roma
Reklama:

Komentarai (2)


  • Zinaida 2018-10-13 22:57

    Faina


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...