Sausainis "Imbiero stiprybė"
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
1 valgomasis šaukštas imbieras (maltas)
1 arbatinis šaukštelis muskatas
1 arbatinis šaukštelis gvazdikėliai
1 arbatinis šaukštelis cinamonas
200 gramų sviestas
400 gramų medus
2 vienetai kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kambario temperatūros sviestą sukapojame peiliu, tada jį užpilame išlydytu medumi ir mikseriu plakame iki vientisos masės. Jeigu norite saldžiau, galima įberti kelis šaukštus cukraus, taip pat beriame vanilinį cukrų. Po vieną įmušame kiaušinius ir plakame. Beriame visus prieskonius, įsijojame miltus ir pradedame minkyti tešlą. Iš jos išspaudžiame norimo formos sausainiukus, juos kepame 200 C apie 10-12 min. Pabarstome cukraus pudra. Skanaus!

Sausainis "Imbiero stiprybė"

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kambario temperatūros sviestą sukapojame peiliu, tada jį užpilame išlydytu medumi ir mikseriu plakame iki vientisos masės. Jeigu norite saldžiau, galima įberti kelis šaukštus cukraus, taip pat beriame vanilinį cukrų. Po vieną įmušame kiaušinius ir plakame. Beriame visus prieskonius, įsijojame miltus ir pradedame minkyti tešlą. Iš jos išspaudžiame norimo formos sausainiukus, juos kepame 200 C apie 10-12 min. Pabarstome cukraus pudra. Skanaus!

Gairės: Orkaitėje
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...